Business

UAV și FRF organizează cursuri pentru manageri şi specialişti din fotbal





Protocolul semnat în urmă cu câteva luni între Federația Română de Fotbal și Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad se concretizează, acum, prin demararea unor proiecte comune între cele două instituții. Din această toamnă, UAV împreună cu FRF va organiza cursuri pentru manageri şi specialişti din fotbal. Ceea ce se urmăreşte prin aceste cursuri este dezvoltarea resursei umane şi crearea unei culturi de management orientată spre performanţă la toate nivelurile competiţionale.

„Cred că această vizită de lucru, am putea spune, este o urmare firească, a protocolului semanat între FRF și Universitatea noastră. Am avut discuții foarte punctuale pentru derularea unor proiecte comune și o parte din ele se vor contura în viitorul apropiat. Așa cum declaram și la momentul semnării protocolului, cred că acest parteneriat este un câștig și pentru Universitatea Aurel Vlaicu, dar și pentru comunitatea locală”, a declarat rectorul Universității „Aurel Vlaicu”, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Primele discuții aplicate în ceea ce privește derularea acestor proiecte comune au avut loc joi, la UAV, în prezența Managerului de Responsabilitate Socială și Bună Guvernanță din cadrul Federației Române de Fotbal, Florin Șari, și a lui Lucian Vișcoțel, de la compartimentul proiecte europene. De asemenea, la întâlnire au participat președintele Asociației Județene de Fotbal Arad, Adrian Lucaci, și lect.univ.dr. Gabriel Marconi de la Facultatea de Educației Fizică și Sport a Universității „Aurel Vlaicu”.

Federația Română de Fotbal și UAV au încheiat în această vară un protocol de colaborare care conţine derularea în comun a unor programe educaţionale, stagii de practică, proiecte cu finanţare europeană.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button