Business

Au ținut aproape de una dintre favoritele la titlu: Univ Goldiş ICIM Arad – Universitatea Cluj 71-75





Univ Goldiş ICIM Arad şi-a vândut scump pielea în faţa unui adversar cu ştaif în acest sezon. Antrenorul Stacey Nolan spunea înaintea duelului că echipa sa, deşi pare că porneşte cu şansa a doua, trebuie să profite din plin de ceea ce îi va oferi adversarul. Şi chiar dacă bugetele celor două cluburi sunt diferite ca de la cer la pământ în favoarea clujencelor, şi chiar dacă lotul Universităţii pare mai complet, azi nu s-au simţit atât de mult aceste diferenţe. În plus, „oficialii” Aradului au pregătit şi o surpriză, o noutate pe numele său: Suriya Annamarie McGuire (1,80, 25 ani, a jucat ultima oară în Islanda), jucătoare care deşi abia sosită în oraşul nostru, a fost aruncată în luptă. Dar ea mai are timp să demonstreze ce poate.

Revenind la joc, Aradul a început tare, cu avantaj după primul sfert. Apoi clujencele au simţit pericolul, au forţat prin Ross, Davis şi Harrisson, iar la pauza mare era 42-45. O diferenţă măruntă, dar care până la final a fost decisivă. Ca o leoaică s-a bătut Hadzovic, având un sprijin imens din partea mai tinerei sale coechipiere Pasic, dar şi a americancei Stroman. Din păcate, nu a fost fost suficient, experienţa clujencelor spunându-şi cuvântul.

E clar după două jocuri că nu ne apărăm chiar aşa cum ne-am dori, dar marcăm. Timp de a recupera ce s-a pierdut există, chiar şi potenţial. Doar că e nevoie de răbdare, Univ Goldiş ICIM nu e victimă sigură cum ar fi părut la un moment dat.

Formații și marcatoare: 

ICIM Arad: Stroman 23 (2×3), Hadzovic 17 (1×3), Pasic 13, McGuire 6, Nagy 6, Karakasevic 4, Moraru 2. A mai jucat: Szocs

Universitatea Cluj: Ross 20 (3×3), Irimia 11 (2×3), Davis 10, Harrison 10 (1×3), Medley 9 (1×3), McKinney 8, Mandache 7 (1×3). Au mai jucat: Cutaş, Voica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button