SOIMII PÎNCOTA

Mărturisiri din vestiarul Pîncotei: „Domnul Massone vrea să mute echipa la București, dar pentru salarii ne trimite la domnul Piroș”





„Lanterna roșie” a ligii secunde a fost protagonista unui nou episod rușinos. La Suceava, pentru etapa a 13-a a Ligii a 2-a s-au strâns doar zece jucători și aceea convinși cu greu și cu ceva promisiuni de patronii de carton ai Șoimilor Pîncota. „Ne-a spus că ne dau câte 1500 de lei, ceea ce, pentru mine, reprezenta unul dintre salariile restante,  dacă ne prezentăm la meci. Am ajuns seara la ora 23 la Suceava, nu am mai avut timp să discutăm cu domnul Massone, iar înainte de meci ne-a spus că mai întâi trebuie să demonstrăm pe teren că nu am venit doar pentru bani la meci. Sigur, pe dândul nu-l interesa faptul că suntem doar zece jucători, că nu am mai facut antrenamente de săptămâni bune, sau că nu avem antrenor. Bineînțeles, că a ieșit ce a ieșit, iar la final nici vorbă de bani”, ne-a mărturisit Daniel Dan, unul dintre cei trei arădeni (alături de Ursoi și preparatorul fizic, Călin Petrică) plecați spre nordul Moldovei vineri în jurul orei 12,30.

massone5

Discuții nu tocmai amicale au urmat în vestiar și la finalul confruntării pierdute de „alb-negrii” cu 14-0, după ce și Dulap părăsise terenul pentru o accidentare la mijlocul reprizei secunde, lăsându-și echipa în nouă oameni. „Unul dintre colegii mei a încercat să ia cuvântul, dar nu a fost lăsat de domnul Ilisei (n.a. directorul executiv al Șoimilor). Dânsul chiar s-a răstit la el. Apoi, domnul Massone ne-a informat că intenționează să mute echipa la București și ne-a chemat pe toți acolo. Am spus că e mai corect ca înainte să ne luăm măcar un salar, iar cei mai vechi poate și mai multe, dar am fost trimiși la domnul Piroș. Domnul Massone spune că în acte încă domnul Piroș este președintele clubului, deși noi știm că dânsul și-a asumat cheltuielile din luna august încoace. E bătaie de joc, ne simțim mințiți, înșelați, personal am mai lăsat odată de la mine, dar oricât mi-ar place fotbalul, nu mă pot lăsa călcat în picioare”, a adăugat fundașul crescut de UTA, care la Suceava a revenit după o accidentare ce l-a ținut departe de gazon o lună și jumătate.

Pavel Piroș nu dorește să intre în polemici inutile cu finanțatorii italieni, promițând, însă, să tranșeze cât mai raid lucrurile la un ce a depășit demult orice graniță a ridicolului.

FOTO: Marius Șuiu (Monitorul de Suceava)









3 comentarii

  1. Asa se intampla cand dai o echipa pe mana unui prapadit cu pantalonii rupti in cur,care pe unde a fost numai prapad a lasat in urma lui.Asta nu are bani sa treaca strada,de unde sa plateasca salarii,cred ca traieste din ajutor de somaj acolo in Italia saracie asta.Ia cititi articolul asta,puteti sa imi stergeti comentariul daca nu va place ca am dat un link de pe prosport dar chiar e un articol interesant si ilustreaza exact cloaca in care se scalda fotbalul mioritic unde orice saracie gen mascalzone asta sau martispan pot sa devina mari finantatori fara sa aiba un chior in buzunar si sa isi bata joc de toata lumea:http://blog.prosport.ro/matei-udrea/cum-a-salvat-massone-fotbalul-romanesc-sub-inaltul-patronaj-si-atenta-supraveghere-a-domnului-burleanu-povestiri-din-locul-unde-bastinasii-il-iau-de-sef-pe-orice-individ-imbracat-la-costum-15845283

    0
    0
  2. postat de userul ION in 24 octombrie 2016 at 3:02
    Ai dreptate.ILISEI este LINGĂUL lu MASSONE.Nu numai MASSONE e vinovat ci și ILISEI:el minte,păcălește jucătorii,le trage țeapă.Restul Conducerii:MICȘA,ILEA sunt nevinovați.Nici un ban nu a dat MASSONE de cînd a venit la echipă.MASSONE împreună cu ILISEI trag țepe pe la hoteluri,pensiuni,în toate orașele prin țară unde se duc.MASSONE=ILISEI.Vineri MASSONE a venit cu avionul a aterizat la BACĂU și a mers cu taxiul pînă la SUCEAVA,iar unii jucători de la PÎNCOTA au mers cu auto stopul pînă la SUCEAVA și înapoi acasă pe banii lor.NESIMȚTUL de MASSONE nu a dat nici un ban la jucătorii!I-a întrebațil pe MASSONE de ce nu mai calcă prin PIATRA-NEAMȚ:îi taie capul moldovenii.Le este frică la Conducere,la jucători să vorbească:multe se întîmplă la această echipă.dar prea puține se aud și se scriu în presă.

    0
    0
  3. postat de userul unu in 24 octombrie 2016 at 19:58
    isi merita soarta daca-s fraieri n-au decat sa puna botul la minciunile spuse de unii sau altii,era clar ca nu platesc dar fraierii tot spera Nu va mai faceti de ras macar de acum incolo ,lasa-tii sa mearga ei sa joace

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button