Fotbal judetean

„Știli” nu a simțit gustul succesului acasă: Victoria Zăbrani – Voința Mailat 0-0





Chiar dacă rămâne neînvins pe banca Zăbraniului, Adrian Abrudean nici nu a reușit să cunoască gustul succesului pe teren propriu. Iar Păuliș sau Mailat nu au fost genul de formații ce nu puteau fi battue, însă formației de pe Mureș i-a lipsit mereu ceva. În principiu, e vorba și despre 4-5 jucători, „Știli” neavând nicio rezervă la partida de sâmbătă. Dar, chiar și așa, au fost situații bune pentru măcar un gol.

Partida a început cu gazdele în atac, Zopota și Zele ratând două ocazii în primele cinci minute. Barabaș a mai avut o intervenție foarte bună la șutul lui Iorogovan din minutul 8, reușind să își păstreze poarta intactă. Forcingul Victoriei a continuat prin Dragomir, care a cerut penalty la intervenția goal-keeperului „alb-verzilor”, dar nu s-a dictat nimic. Ocazia primei reprize i-a aparținut lui Stancu, care a tras pe lângă poartă din poziție ideală. Și vizitatorii au apărut periculos la buturile adverse, dar Mateucă și Cheșa nu s-au descurcat prea bine.

În partea a doua, Barabaș a avut o nouă intervenție bună la șutul puternic al lui Crișan, același jucător nimerind bara câteva minute mai târziu. Cu trei minute înainte de final a fost eliminat Cheșa de la oaspeți, pentru ca la ultima fază să aibe loc cea mai controversată acțiune a partidei. Barabaș a avut o intervenție asupra lui Iorgovan în careu, gazdele au solicitat penalty dar din nou nu s-a dictat nimic. „Centralul” Trif i-a acordat inițial galben lui Iorgovan, pentru ca în urma protestelor să îl elimine de pe teren. Astfel, disputa s-a terminat la egalitate, scor 0-0, la capătul unei partide cu multe intrări la limită.

„Terenul aproape impracticabi ne-a dezavantajat clar, pentru că trebuia să construim și să marcăm, în timp ce echipa oaspete a avut un scop precis, acela de a nu pierde. De aceea, a fost mult mai uşor pentru ei să se închidă creând o mică presiune asupra noastră. Jucătorii mei au încercat să joace punând mingea jos, chiar felicit echipa pentru atitudine. Dar, trebuie să admitem că fotbalul se joacă pe goluri, noi neavând luciditatea necesară la multele ocazii pe care ni le-am creat. Ca şi aspect pozitiv pot spune că este al treilea joc în care echipa nu pierde şi la fel ca şi în meciul cu Păulişul ne-am dominat adversarul, băieţi s-au străduit şi au dat atât cât au putut ei pe un asemenea teren”a precizat Adrian Abrudean, antrenorul Zăbraniului, pentru victoria-zabrani.ro. „Știli” speră să-i la dispoziție pentru etapele ce urmează și pe Toc sau Hodan.

 Formații: 

Zăbrani: Brutyo – Topai, Rogojinaru, Zopota, Zele – Stancu, Cati, Crișan, Dragomir – L. Olariu, Iorgovan.

Mailat: Barabaș – Mihnea, Bălă, S. Popa, Cernat – Ungureanu, Cotoc, Mateucă – Cheșa, Epure (90 V. Căliman), C. Morariu

Arbitri: Cristian Trif – Paul Ardelean, Andrei Pantea. Observatori AJF: Mircea Bondar, Gheorghe Sfăt









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button