National Sebis

Livetext: ACS Poli II – Național Sebiș 0-1, final





De la ora 15, co-liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a joacă pe Bega, cu satelitul primi divizionarei, ACS Poli, în cadrul etapei a 9-a.

Formații oficiale:

ACS Poli II: Contra – Sporin, Filip, Conchințu, Podină – Oprea, Bârnoi – Codreanu, Popan, Velcotă – Kokora. Rezerve: Smaranda – Dumitru, Andreici, Pădurariu

Național Sebiș: Fișteag – Rosemblum, Basic, Suciu, Siminic – Stupu, Avramescu – Săulescu, Roman, Iuga – M. Ion. Rezerve: Tomșa – Mihuța, Ciocan, Clej, Cârstoiu, Fuchs, Susan

Arbitri: Gabriel Almaș (Zalău) – Sergiu Corb, Sergiu Duma (ambii Zalău).

Observatori FRF: Dan Miholcea (Bocșa), Adrian Copăcean (Caraș Severin)

Partida de pe arena „Calor” din Timișoara a început de 10 minute și socul e 0-0. sunt 150 de spectatori, printre care și Ionuț Popa, antrenorul principal al lui ACS Poli, care, în afara lui Smaranda (care e și rezervă), nu a trimis niciun jucător de la prima echipă. Gazdele joacă în violet, iar Sebișul în alb. E și Rică Neaga la meci, care astfel s-a întâlnit cu o parte dintre foștii elevi de la Sebiș. Fostul internațional e manager sportiv la ACS Poli și bun prieten cu antrenorul Naționalului, Călin Cojocaru.

După un prim sfert echilibrat, Poli II a avut primele ocazii. În minutul 16, Codrean a tras bine d ela 17 metri, dar Fișteag a respins, iar la faza următoare același portar al Sebișului l-a blocat la 12 metri pe Velcotă. Acesta din urmă vede și primul galben al meciului.

Sebișul are o primă ocazie de gol. Avramescu a centrat din lovitură liberă, iar Stupu a trimis din 14 metri puțin pe lângă poartă.

În minutul 26, Marius Ion scapă singur în careu pe stânga, dar șutul din 6 metri al atacantului Sebișului e respins de Contra.

Dublă ocazie pentru Sebiș în minutul 33. Contra respinge șutul lui Suciu din 14 metri, apoi, Rosenblum trage puțin pe lângă din 18 metri.

Contraatac pentru Poli II, Popa i-a trimis lui Codreanu, care  a tras pe lângă vinclu din 18 metri.

Sebișul a fost din nou periculoasă, prin Iuga, care  a tras de la aproape 35 de metri, puțin pe lângă poartă.

Roman ratează ocazia primei reprize. Ajuns la 10 metri, fostul utist a tras la vinclu, dar nu îndeajuns de puternic pentru a-l învinge pe Contra. 1 minut mai târziu și Suciu și-a încercat șutul de la 12 metri, însă acesta s-a dus pe lângă.

Finalul de repriză a adus și deschiderea scorului. După ce Ion a tras bine de la 18 metri și Contra a acordat corner, Basic a înscris cu capul, din 5 metri, la ieșirea greșită dintre buturi a numărului unu polist. E 0-1, scor la pauză, pe arena Calor.

A început repriza secundă, fără schimbări în cele două garnituri.

Călin Cojocaru a făcut prima schimbare: A intrat Cârstoiu în locul lui Avramescu. Stupu a fost avertizat la sebișeni (54).

După o oră de joc, Ion iese de pe teren accidentat și e înlocuit cu Susan.

Basic a trecut pe lângă golul doi după un șut din 11 metri peste poartă, la capătul unui corner bâlbâit de apărarea gazdelor.

Schimbare la Poli II: Popan a fost înlocuit cu Andreici (69), dar și la Sebiș a intrat Mihuța în locul lui Săulescu (72).

În minutul 85, dublă schimbare la Poli II: Intră Pădurariu și Dumitru în locurile lui Kokora și Codrean.

În minutul 87, Suciu e avertizat.

În minutul 90, Pădurariu ratează incredibil din 5 metri. Șutul atacantului lui Poli II a trecut pe lângă poartă.

Sebișul nu a mai riscat până la final și a luat trei puncte importante în „fieful” lui Poli II.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button