UTA Arad

Livetext: Unirea Tărlungeni – UTA 2-4, final





Duminică, ora 10,30, stadion „Ștefănești”, gazon bun, spectatori 200.

Formații oficiale: 

Tărlungeni: Gudea – Ciortan, Nicu, Lazăr, Alecsandru – Mbabi, Zaina –  Pătrașcu, Tigoianu, Braga – V. Mihai. Pe bancă:  Popescu – Nicolici,  G. Mihai, Potecea,  Voinea,  Ivan,  Sin.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Gligor, Filaret – Strătilă, Jorza, Tănase, Copil – Petre, Curtuiuș. Pe bancă: Barna – David, Celea, Chindriș, Andor, Burlă, Covaci.

Arbitri: Cristian Georgescu (București) – Gabriel Cătană (Târgoviște), Răzvan Dobre (Șotânga – Dâmbovița). Rezervă: Sergiu Anton (București)

Observatori FRF: Ionuț Borcan (Ploiești), Dorinel Dinca (Călărași)

Puteți urmări partida în format livetext în caseta de mai jos. Nu trebuie să dați Refresh la pagină, evenimentele vor apare direct în caseta de livetext.

24 comentarii

  1. Jorza si Tanase fac mijlocul ! Oricum imi pare o solutie foarte riscanta, dar sper sa ma insel. Cei doi tineri nu sint copti pentru un joc combinativ, pentru o inchidere cum ar trebui., au interventii la limita,iau cartonase, tehnica nu este atuul lor principal. Cei doi mijlocasi centrali dicteaza jocul unei echipe ! As fi primul care s-ar bucura ca nu am dreptate cu chestia asta.

    0
    0
  2. Primele 15 minute sint groaznice, apararea ( doar cu „experimentati”) este permeabila fundasii centrali, dar si Miron sint „aerieni” , un gol primit pe vina lor. La mijloc inimic, Copik…la numar,atacul nu leaga. Sperantele sint legate de slabiciunile mari, vizibile ,ale gazdelor. Oricum „formula asta” nu produce fotbal, pe dreapta , im aparare, mereu e vraiste. L-as dori pe Andor, dar eu nu-s acolo…Vom verdea ce va urma

    0
    0
  3. Bai fratilor….iar ne fura fluierasii…unde a vazut ala fault?Chiar daca sa zicem ca a fost…nu era in careu.

    0
    0
    1. Si te miri ? De data asta chiar daca mergem cu proba video nu se mai poate schimba nimic …ne fac nenorocitii astia in negru ca la Nufarul . Din pacate trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru . Dar stai linistit , vor aparea fini observatori aici pe forum care vor spune ca Manea la impiedicat cu degetul mic de la picior pe atacant…

      0
      0
  4. Este 2-1 pentru gazde, dupa un gol al lui Copil si un penalty gratuit acordat, dupa o stangacie nepermisa a lui Manea ( care nu a faultat), dar fara mijloc, cu aparare slaba greu sa mai revenim, desi repet gazdele au o formatie foarte slaba. Sint necesare schimbari, dar deocamdata Rosu este fara reactie, desi echipa nu joaca. Cind postam (n ca si la primul gol al UTA-ei) s-a facut 2-2, Manea, la a doua ocazie clara, isi spala pacatele. Eu totusi cred ca putem si TREBUIE sa batem, caci gazdele de azi formeaza o echipa slaba.

    0
    0
  5. 2-2 , la pauza, ei au dat 2 goluri, primul pe greseala colectiva Polgar-Manea-Gligor-Miron, al doilea , un cadou al arbitrului. ( din nou, contra UTA in mai multe faze, inclusiv, cind trebuia sa dea rosu gazdelor ?!). gazdele au mari slabiciuni , in aparare, am egalat, din 3 ocazii clare, am dat 2 goluri. Cred ca putem castiga, dar, apararea sa fie exacta, mijlocul, un pic mai bun, iar in atac ( acceptabil azi) sa nu ratam mult . Ceva schimbari se impun.. Doamne ajuta..sa castigam,, (ca ar fi merritat !)

    0
    0
  6. D-le Rosu daca vrei sa castigam meciuri si sa promovam,te rog gaseste 2 fundsi centrali,ca Gligor si Manea sunt aerieni…si vezi ce gafe fac!La 1-0 a gresit Gligor,iar apoi Manea a facut 11 m.Doar tunsurile,barbile si mustatele sunt de unii jucatori utisti.Daca si Stefanestii ne incurca sa nu invingem,nu miroare a bine in jocul UTA-ei.Hai sa batem pe acesti desculti…!UTA,victorie,nu ne mai chinui…..!

    0
    0
  7. O schimbare aiurea Burla , contra Filaret, cind Polgar era ,clar mai ineficient. Repriza a doua dar,mijlocul nu produce nimic, atacul nu are ocazii, si…schimbam aiurea ! Apare si Chindris, schimari defensive …cam aiurea , parca aparam un egal. Sper intr-o faza izbavitoare !

    0
    0
  8. Cum apararea nu a mai gafat..am batut cu 4-2 pe valoarea lui Petre si Stratila. O victorie meritata, obtinuta mult mai greu , decit era logic, pentru ca Rosu nu ” pricepe ” inca ce e bun si ce nu e bun ,.. la UTA. Ne-am „chinuit” inutil, cu o echipa slaba, desi avem calitate, dar ea nu este , inca pusa in valoare. Azi, cel putin, eu sint nemultumit de antrenorul Rosu, am castigat …OK , dar mai greu decit era necesar, cu o formula de echipa, in care cei mai slabi, …au ramas in teren !

    0
    0
    1. U. Tarlungeni nu e asa de slaba precum se pare , in prima repriza chiar a jucat bine , e oarecum normal sa joace mult mai ofensiv cu uta , deoarece e cu cutitul la os , a cam dat totul ….

      0
      0
  9. Victorie meritata, un adversar, totusi, modest si un penalty pt gazde care nu cred ca a fost, dar daca arbitrul a dictat, asta e!

    0
    0
  10. Asa trebuie sa se joace fotbal ca si in repriza a doua daca vrei victorii ! Rosu impune echipei un joc ofensiv cu pase bravo lui si jucatorilor ! Apararea e punctul slab al echipei ! Felicitari pt. victorie !

    0
    0
  11. Cosmine, Rosu e peste Nagy , eu spun ca deocamdata echipa nu este obisnuita sa joace asa cum i se cere din partea antrenorului ,inca jucatorii nu sint siguri pe ei se pierd foarte multe mingi cind se dribleazà ,dar cel putin se vede ca s-a scchimbat sistemul de joc ! Inca o data felicitari ,

    0
    0
  12. Victoriile aduc victorii…Am văzut doar repriza a doua, Strătilă mi s-a părut cel mai bun jucător…un plus și pentru Manea, a scos o minge de pe linia porții. In ceea ce privește jocul, cred că diferențe notabile o să vedem după pregătirea de iarnă…Felicitări, băieți!

    0
    0
  13. Eu mi-am cam spus parerile „in timp real”, nu la sfarsit…ca altii. Nu prea pot fi contrazis, nici la final. Un meci castigat, ramane un meci castigat, dar ce ne faceam, fara interventia , aia a lui Manea?, Rosu,-eu sint mereu mai critic- nu mi-a aratat azi ca a urmarit inregistrarile meciurilor de pina acum, a facut echipa pentru aparare, dar.din nou l-au scos Stratila , Curtuius si Petre, ei producand 4 goluri.. Cum am zis, cu Jorza si Tanase , mijlocul a fost slab, nici nu au „acoperit”, nici nu au produs ceva in atac, doar.. alergare oarba. Asa nu merge ! Partea stanga , cu Filaret si Copil a produs mult prea putin , in atac, de pe partea cealalta au venit prea multe centrari…si emotii, Copil a dat gol, dar.fiind .singur in fata portii. Spre final, cu o echipa mai aproape de ce trebuie am dat golurile izbavitoare. Au fost jucatori care au deceptionat, si in aparare si la mijloc, acum nu dau nume, dar victoria a venit pe ceea ce s-a invatat cu Nagy, nu pe lucruri noi, aduse de Rosu. Urmeaza meciuri acasa, aicvi va trebui atac, pase, constructie si eficianta. Succes !

    0
    0
  14. Bine ca am castigat dar cu emotii. S-a vazut clar ca mijloc nu avem de nicio culoare si trebuie sa rezistam in formula aceasta pana la iarna cand trebuie neaparat ,obligatoriu facute niste transferuri bune ,daca vrem sa avem sperante de promovare anul acesta. Se vede ca constructia la mijlocul terenului sufera foarte mult si apararea care nu este foarte exacta ,facandu-se multe greseli nepermise. In rest felicit echipa pt. efortul depus si agresivitatea in atac de care a dat dovada. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  15. Analistul Cosmin e in asentiment cu ideile mele si spune doar adevarul pur…!Sunt dezamagit de jocul ,,fara creier,, al fundasilor centrali utisti,care tot gafeaza aproape meci de meci.E bine c am castigat astazi,dar de as fi central nu as lasa sa intre in teren pe unii cu barbi,cu mustati..ca poza lor de pe legitimatii difera fara de fizionomia cand incepe meciurile….Pe aceasta tema. plus discutii contradictorii cu centralui Andrei Nagy din Oc.Mures,antrenorul Paul Ciuca de la Ind.Galda de Jos ce joaca si n echipa Viitorul Spicul Daia Romana a primit cartonas rosu inaintea meciului de astazi cu Sebesul !E posibil ca Paul Ciuca dupa vorbele dure spuse…,sa fie suspendat si sa nu mai poata sta pe banca Industriei Galda,auzi Cojocare de la Sebis !

    0
    0
    1. SPAM … daca ai ceva de scris care se poate citi e ok, daca nu, nu pierde vremea … multumesc
      sters de lucian

      0
      0
  16. BRAVO UTA ,ACUM URMEAZA 5 ETAPE CU ECHIPE PE CRED CA UTA LE POATE BATE FARA PREA MARI PROBLEME, INSA CU MULTA MUNCA SI SERIOZITATE! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  17. @ dascalul-spui : „..Rosu e peste Nagy..”- eu nu mi-am facut inca o parere,clara, mai degraba Rosu nu are prietenii Nagy, la echipa, nici nu se poate sa-i zica cineva, inca : „baga-i pe aia” . Ce mi-e clar, Rosu nu cunoaste echipa, nu prea a vazut meciurile jucate. O intrebare : Ca sens a avut schimbarea Filaret/Burla ? @ Le are cu.. eu nu sint analist, sint doar, un suporter vechi, care a vazut mult fotbal, in viata si am fost implicat in fenomen. Despre fundasii cemtrali spun asta : poate ca gresesc, meci de meci, dar sint experimentati, azi nu a fost penalty, la Manea, care, pe final a salvat victoria, scoting un gol, ca si facut. Si Gligor si Manea au experienta, doar ca fiind lenti, joaca prea retrasi. Azi Polgar mi s-a parut sub necesitati, iar Tanase si Jorza nu s-au descurcat, la mijloc. Intrarea, acolo, a lui Chindris a adus linistea si siguranta.Mai sint necesare reglari,poate alt fundas dreapta, poate, Celea, dar sigur ne mai trebuie vreo 2-3 jucatori, macar ca si Rus si Hlistei, ca de Man…nu mai zic, Si Doamne fereste sa plece si petre, ca va fi…jale

    0
    0
  18. SPAM … daca ai ceva de scris care se poate citi e ok, daca nu, nu pierde vremea … multumesc
    sters de lucian

    0
    0
    1. SPAM … daca ai ceva de scris care se poate citi e ok, daca nu, nu pierde vremea … multumesc
      sters de lucian

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button