UTA Arad

Una rece și două calde pentru Manea la Ștefănești: „Decizia de la penalty-ul gazdelor m-a ambiționat la maxim”





Echipa fanion a Aradului a tremurat până în minutul 86 pentru trei puncte mai mult decât necesare cu Unirea Tărlungeni. Ca și în alte meciuri disputate în stagiunea trecută, „alb-roșii” au crezut până la final în steaua lor, modificând acel 2-2 stabilit după o primă repriză de-a dreptul nebună.

Unul dintre protagoniștii  meciului a fost Alexandru Manea. Fundașul central s-a remarcat pentru prima oară în mod negativ, când l-a încălecat pe Mihai la faza la care arbitrul de centru a dat penalty pentru gazde. „Mingea a sărit ciudat și m-a prins în mișcare. M-am dezeechilibrat puțin și, poate, că l-am atins puțin cu cotul pe jucătorul advers. Oricum, decizia a fost exagerată, mai ales că așa-zisul fault a fost în afara careului. M-am enervat teribil, m-am ambiționat la maxim și am adus egalarea două sau trei minute după aceea. Practic, am reluat meciul de la pauză ca și cum scorul era 0-0. Am mai avut și acea intervenție de pe linia porții, se poate spune că am fost pe plus, deși tot ceea ce contează la final a fost victoria echipei”, consideră vicecăpitanul „alb-roșilor”.

UTA e mare favorită în cele două partide consecutive de pe teren propriu, împotriva celor de la Clinceni și ASU Poli. „Chiar dacă am fi câștigat etapele viitoare, dacă pierdeam două puncte la Ștefănești rămâneam destul de departe de plutonul fruntaș. Ne era foarte greu să ne mai atingem obiectivul până la iarnă, un loc în primele patru echipe, dar acum suntem, zic eu, în grafic. Victoria de azi ne dă încredere și putere de muncă”, a adăugat Manea.

FOTO: Ciprian Petcuț









6 comentarii

  1. Ca o parere , la Manea nu a fost penalty, din nou fluierasii au recompensat, probabil, ospitalitate gazdelor. In rest Manea a dat un gol si a mai anulat unul ( gata facut ), per global el a jucat multumitor,desi este cam supraponderal si cam rigid.

    0
    0
  2. Un arbitru de toata jena !!! Cum poti sa dai acel penalty cand sa vazut clar pe reluari cum ala a simulat caderea in careu nejenat de nimeni. Manea, cu tot respectul pt. tine pt. darzenia de care ai dat dovada pe teren mai ales la 2-2 cand ai scos de pe linia porti ca altfel se juca meciul atunci daca se facea 3-2 pt. Tarlugeni,dar fi si tu mai atent in aparare ca daca tu nu dadeai pe langa minge la acea faza cu penaltyul,era altceva. Oricum ,in afara de luftul acela ,tu ai jucat foarte bine si te felicit ca si pe ceilalti coechipieri ai tai. Mijlocul scartaie rau de tot, dar pana la iarna trebuie sa jucati cu aceeasi ambitie si darzenie pt. a fi cat mai sus in clasament. Va doresc succes la urmatorul meci cu Clinceniul care atentie, nici acest meci nu va fi usor ,trebuind tratat cu foarte multa atentie. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Un 1-0 cu Clinceni ar fi excelent ( autogol ,11m , nu conteaza ) sa nu mai aud ca apar altii pe forum ca vezi dle vrem spectacol , vrem valuri si sa castigam cu 12-0 . Ar fi excelent daca s-ar putea si toate astea daca nu, sa ne bucuram de cele 3 puncte iar dupa sa pregatim cum trebuie meciul cu Timisoara

    0
    0
    1. De ce sa ne multumim cu putin ? Noi ,suporterii nu sintem ca jucatorii, care la 1-0 se bucura ca au bifat victorie si prima de meci, eu cind merg la stadion vreau sa vad si fotbal, vreau o victorie, fara batai de cap, si sa am o zi buna, dupa meci. Mai ales ca si Clinceniul e o echipa de 2 lei, nu una cu pretentii.

      0
      0
  4. Ioane, asa am zis si cu Afumatii ca ii batem lejer si ai vazut cu cate emotii au obtinut victoria Cu astea mai slabe este mai greu pt. ca se baricadeaza in aparare si odata vezi ca au scapat pe contratac si atunci sa vezi chinuiala naibii. Ce, Tarlugenii la ce echipa slabuta au , ai vazut cu cate emotii sa obtinut victoria,ca daca Manea nu scotea la 2-2 mingea dupa linia portii, nu stiu daca UTA. mai castiga meciul. Victorie sa fie,ca este 1-0,2-3-0 . Sanatate si noroc si haide UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Corect ceea ce spui , si eu as vrea sa defilam cu echipele mai slabe , fanfara sa cante nonstop , dar ce sa ii faci , aceasta e echipa la momentul actual , astia sunt jucatorii pe care ii avem , asa ca eu as fi super multumit si cu un 1-0

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button