Fotbal judetean

„Oală” a menținut inivincibilitatea lui „Știli”: Șoimii Șimand – Victoria Zăbrani 2 – 2





Dacă în sezonul precedent s-a mizat foarte mult pe juniori, oficialii grupării din Zăbrani au transferat în vară un jucător cu multă experiență. Este vorba de Laurențiu Olariu, vârful de atac de 41 de ani care își pune amprenta din ce în ce mai mult asupra rezultatele formației de pe Mureș. La fel au stat lucrurile și la Șimand, unde „Oală“ a salvat un punct și prelungește invincibilitatea lui Adi Abrudean pe banca Victoriei.

Partida a început practic de la scorul de 1-0 pentru gazde, după ce Petrilă a profitat de o eroare a lui Zopota și a punctat fără probleme: 1-0 (min. 9). Același jucător a fost aproape de dublă, dar Brutyo a ieșit bine la intercepție și a reținut din fața jucătorului celor de la Șimand. Au urmat două minute cu două goluri, mai întâi Olariu a fost faultat la marginea careului, iar Zele a reușit egalarea cu execuție de efect din lovitură liberă (min. 38). Dar, „alb-roșii” nu au apucat să se bucure doar câteva secunde, căci „șoimii” din nou în avantaj, Faur reușind să pună latul din puțini metri pentru scorul pauzei: 2-1.

În partea a doua, Zăbraniul a alergat după un un punct, ce avea să vină când puțină lume se mai aștepta. Vaida s-a opus cu succes șuturilor lui Zele și Stancu, dar a fost ocrotit de șansă și la ratarea monumentală a lui Achim. Egalarea a sosit chiar în minutul 90, atunci când Olariu a pătruns în jumătatea adversă și a șutat cu sete de la 18 metri la colțul lung al buturilor adverse.

„Sunt mulțumit în mare parte de joc, am avut o posesie bună a balonului, am controlat practic disputa chiar dacă am fost echipa aflată în deplasare. Sunt mai puțin mulțumit de rezultat, deoarece consider că am pierdut două puncte, dar trebuie și să recunosc că gazdele au fost periculoase pe contraatac în unele situații. Am luat două goluri pe greșeli personale, greșeli pe care trebuie să eliminăm, dar băieții s-au dăruit exemplar și au jucat un fotbal plăcut. Olariu trebuie să fie un model pentru jucătorii tineri, eu îl felicit pentru aportul adus, și-a făcut pe deplin datoria”, a declarat Adrian Abrudean pentru victoria-zabrani.ro.

Formații: 

Șimand: Vaida – Cătană, Tolan, Ruska, Malancu – Ujog (min. 46 – Țop), Pocioian, Măcinic, Berar (min. 58 – Puie) – Faur (Țigan – min. 74), Petrilă.

Zăbrani: Brutyo – Topai, Zopota, Rogojinaru, Zele – Stancu, Toc, Cati, Dragomir (min. 65 – Achim) – Crișan -Olariu.

Arbitri: Mircea Ardelean – Lucian Berariu, Alina Mihoc

Observatori AJF: Victor Ciurescu, Gheorghe Sfăt

FOTO: victoria-zabrani.ro. 

2 comentarii

  1. Ce fericit sunt de acest rezultat . Incet dar sigur vom creste de la meci la meci in acest campionat , dar cel mai mult ma bucur sa vad ca Olariu la cei 41 de ani le da peste bot din nou , cateilor lui Pinta care latra in zadar ca acei tineri fitosi , gelati si cu impresi ar fi putut realiza mai mult in teren . Imi vine sa rad . Ce sa facem , este tara plina de frustrati . Bravo Victoria Zabrani si mult succes in campionat. Ne vedem in peluza la meciul urmator .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button