National Sebis

Fișteag, salvatorul liderului din C4: „Nu concep să mă plafonez în Liga 3-a, vreau neapărat să promovez cu Sebișul”





Dacă Sebișul e lider la trei puncte în fața Reșiței se datorează în mare măsură portarului ei. Emanuel Fișteag a fost un adevărat „înger păzitor” în partida cu Pandurii II Târgu Jiu, scoțând două-trei mingi grele, una dintre ele chiar cu 5 minute înainte de ultimul fluier în fața lui Daniel Cojocaru. „A fost o partidă dificilă, cu un adversar incomod, îmi pare rău că nu am marcat mai devreme ca să ne facem meciul mai ușor. În rest, eu nu mi-am făcut doar treaba pentru care mă antrenez zi de zi și pentru care sunt la Sebiș. Sunt fericit că am câștigat, sper să continuăm tot așa și să promovăm.  Acesta este obiectivul nostru al tuturor”, a spus portarul de 19 ani al Naționalului.

Întrebat de ce suspansul s-a menținut la Sebiș până în final împotriva unui adversar fără pretenții, Fișteag a adăugat: „Păcat că nu avem aceeași atitudine la fiecare meci, poate din cauza oboselii sau a altor cauze ce țin de fiecare jucător în parte. Nu reușim să fim foarte determinați să câștigăm fără emoții, dar cred că se pot corecta toate astea și va fi și mai bine”.

Venit în iarnă de la ASU Poli, echipă cu care a promovat în eșalonul secund, Emanuel Fișteag speră să ajungă – totuși – să evolueze în anti-camera Ligii 1. „Personal, vreau să joc cât mai sus, nu concep să mă plafonez în Liga a 3-a. Mă pregătesc și fac tot ceea ce ține de mine pentru a-mi atinge obiectivele personale. M-aș bucura să promovez cu Sebișul și să mi se propună să continui la acest club”, a conchis Fișteag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button