Fotbal judetean

„Alb-roșii” de Liga a 3-a au rămas încă odată datori: UTA III – Victoria Zăbrani 2-2





Coincidență sau nu, ambele formații ce și-au disputat partidele turului la Zăbrani au jucat sâmbătă, pe sinteticul din Șega, la interval de o oră una de cealaltă. Dacă trupa lui Sabău a câștigat derby-ul rundei cu Felnacul, Victoria lui „Știli” nu a cunoscut gustul….victoriei în fața „lanternei roșii”. Dar, până la urmă, și remiza e de apreciat în condițiile în care UTA III s-a prezentat cu mulți componenți ai echipei ce evoluează în eșalonul trei și care au rămas datori pentru al doilea weekend consecutiv, după eșecul de la Felnac.

A fost un joc pe contre desfăşurat la mijlocul terenului unde ambele echipe au încercat să-şi impună supremaţia, însă mai sărac la fazele de poartă. Totuși, tabela avea să se deschidă repede, mai precis în minutul 13. Stănilă a ieșit complet neinspirat la intercepție a ratat întâlnirea cu mingea, după care l-a faultat pe Ignea în careu. Penalty-ul just acordat de Herţeg  a fost transformat cu precizie de Tarcea. Egalarea avea să vină trei minute mai târziu. La un avantaj lăsat inspirat de „central”, Iorgovan a pătruns în careu şi, din unghi, a găsit colțul lung al porţii apărate de Mureşan 1-1, scor ce ar fi trebuit să se În prelungirile primei reprize, toată lumea i-a solicitat lui Stancu să dea mingea afară fiindcă un jucător gazdă era accidentat, dar acesta s-a complicat, iar Ghergar mulțumește pentru golul de 2-1 venit cu un şut puternic din apropierea careului mic: 2-1!

Ca și la primul avantaj luat pe tabelă de utiști, acesta nu a durat foarte mult. La 4 minute de la reluarea confruntării, „veteranul” Olariu a valorificat lovitura liberă acordată de central cu un şut senzaţional de la 30 de metri ce s-a dus la colțul lung al porții lui Mureşan. Beneficiind de o pregătire fizică mai bună, tinerii jucători ai „Bătrânei Doamne” au forțat mai mult un prim succes în campionatul Ligii a IV-a, ce nu a mai venit însă.

La finalul disputei, Adrian Abrudean s-a declarat puțin surprins de „garnitura” trimisă în luptă de adversari. „Sincer, nu mă aşteptam ca UTA să vină cu jucători de la Liga 3-a, dar, la urma urmei, sunt jucătorii și doresc le dea cât mai multe minute. Automat situaţia s-a schimbat şi ne-a aşteptat un joc mult mai greu decât cel anticipat. Cu atât mai mult mă bucur că nu am pierdut în faţa unor jucători care se pregătesc zi de zi, câţiva dintre ei chiar cu prima echipă, iar noi ne pregătim deocamdată de două ori pe săptămână. De aceea, pot fi mulţumit de rezultatul de azi. Bineînţeles că mi-aş fi dorit mai mult, dar a trebuit să ținem cont și de absenţele importante, Toc şi Zele care cântăresc foarte mult în cadrul echipei noastre. Doresc să-mi felicit jucătorii pentru dăruire în faţa unui adversar cu care nu sunt obişnuiţi. Au scos un rezultat muncit pe care eu îl apreciez”, a menționat „Știli” pentru victoria-zabrani.ro.

În schimb, Adi Ungur nu s-a declarat mulțumit de deznodământul confruntării cu Zăbraniul. „A fost un joc disputat mai mult la mijlocul terenului, în care ocaziile la poartă au lipsit. Am avut 2-1 la pauză şi am luat gol dintr-o lovitură liberă aiurea. În fine, adversarul a ajuns de două ori la poartă şi a marcat două goluri. Am încercat să facem şi puncte, deoarece cu jucători din 2001 nu am reuşit. Azi am încercat cu 9 jucători de la echipa a doua și tot nu ne-a ieșit. Una peste alta, este un rezultat echitabil, cu toate că am dominat jocul cu faze spre poarta adversă, însă mai puţin cele de finalizare”, a spus fostul atacant al anilor ’90 al Campioanei Provinciei.

Formații:

UTA 3: Mureşan – Lazăr, E. Wild, Tarcea, Gîrbiţă ( 79 Cociuba) – Dobrean, Coadă -Ghergar, Ghiunghiuş, Ungurianu ( 70 Varga) –  Ignea ( 55 Marica).

Victoria Zăbrani: Stănilă – Topai, Rogojinaru ( 60 Mereuţă), Hodan, Zopota – Stancu ( 46 Achim), Cati, Crişan, Dragomir ( 76 Rancov) – L. Olariu, Iorgovan.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Tudor Groșan, Sorina Betea. Observatori AJF: Marius Alexa, Gheorghe Sfăt

FOTO: victoria-zabrani.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button