UTA Arad

Pentru Adrian Petre a început numărătoarea inversă a zilelor petrecute la UTA!





Jucându – se aproape de București,  partida dintre CS Balotești și UTA a avut doi spectatori speciali, veniți cu țintă pentru unul dintre fotbaliștii arădeni. Golgheterul UTA-ei, Adrian Petre, a fost și astăzi urmărit din tribune de către apropiații lui Florin Răducioiu, respectiv Omar Milanetto, seful departamentului de scounting de la Genoa Calcio (Serie A Italia) și Donato di Campli, cunoscut impresar, cel care îl reprezintă printre alții pe Marco Veratti, mijlocașul lui PSG.

Și au avut ce vedea! Petre a făcut meciul vieții, a marcat de 4 ori și a mai avut câteva ocazii. După 17 goluri marcate în actuala ediție a ligii a doua, atacantul utist este pe lista mai multor cluburi din străinătate și dacă va fi o afacere bună, clubul va fi nevoit să-l cedeze. Seriozitatea, tinerețea, calitățile fizice, talentul, driblingul fin, fac din Adrian un posibil prim transfer extern al UTA-ei și asta probabil chiar din iarnă.

 

foto: Ciprian Petcut 









28 comentarii

  1. Felicitari Adrian Petre , felicitari UTA !!! Daca nu ” jucati ” in mocirla de pe Motorul si-i invingeati pe Poli acum erati pe primul loc !!! Atentie mare la asa zisele puncte marunte pierdute ca si in anul competitional precedent !!!

    0
    0
    1. Daca il vindeti ajunge ca si Man sa fie rezerva. E din Atad si sa ramana multi ani la Arad ca alt atac nu aveti. In loc sa vindeti mai bine va completati lotul. Daca se accidenteaza Petre va garantez ca goluri numai dati doar o sa primiti. Vreti stadion dar voi nu vreti sa fiti de Liga 1 doar sa va umpleti buzunarele. Din banii de Man ati platit datoriile si salariile si mai puteti lua destui jucatori la iarna daca va duce capul.

      0
      0
  2. Daca ar ajunge in serie a ar fi minunat, nu bataia de joc a lui becali! Personal cred ca bundesliga s-ar potrivii mai bine, dar ar fi super sa ajunga si-n italia!

    0
    0
    1. Oriunde numai in Romania NU !!! Ce fac aradenii de la Pandurii ??? Asteapta banii. Dar Rus la ASA ??? Mai bine s-arintoarce cu totii la UTA si ar pune umarul la promovare !!!

      0
      0
  3. Articolul ăsta imi miroase rău de tot a propagandă identică cu cea făcută de bolșevici….”suporterii nu trebuie să fie triști”…băi, ne lași? dacă vindem toți tinerii după ce scot puțin capul, unde ajungem? să imbogățim tot felul de impresari? Are doar 18 ani, să ne ajute să promovăm…ii timp ii mai crește și cota..pleacă pe alți bani, mai copt….Asta cu vânzarea jucătorilor imediat, pe fugă, este o politică de club mărunt și vreau să cred că noi nu suntem așa.

    0
    0
    1. tu ai voie sa fii trist … spune-i tu la Adrian sa nu plece si la conducere sa nu-l vanda si la italieni sa nu mai mearga sa-l vada ca vrei tu sa joace la UTA …

      0
      0
      1. Faină mentalitate, de slugă….ceva in gen ciobanul: ”dacă vine cineva cu bani, deschid grajdul, să ia ce vrea(se referea la jucători)…ce să-i spun lui Petre, când el are doar câteva luni de când joacă la echipa mare? Să joace tot mai bine și va veni și ziua lui…dar nu așa, să-l dăm doar de dragul de a-l da…un fel de carne de tun….sau, spuneți, fraților ” asta este politica clubului, vindem tot ce prindem, nu ne interesează performanța,nu ne interesează ce vor arădenii, nu ne interesează brandul UTA”…de aia n-o să ajungem niciodată să vindem așa cum o fac sârbii….pentru că sunt tot felul de șacali care abia așteaptă să facă un leu la un comision…inclusiv presa…voi ăștia care de multe ori ii ridicați pe mulți doar din dorința de senzațional și ii coborâți din același motiv, fără nici o ancorare in realitate…..mi-e scârbă!

        0
        0
        1. presa e de vina ca a marcat petre de 4 ori si are 17 goluri … presa e de vina ca merg impresarii prin tara sa-l vada pe viu … atunci ne cerem scuze …

          0
          0
          1. Și dacă impresarii merg să-l vadă asta inseamnă că-i deja vândut? Apropo,de ce ți-ai modificat articolul? Lasă-l așa cum a fost…spune-le arădenilor să nu fie triști dacă-l vindem și pe ăsta, in iarnă…că-i plin Aradul de tineri care pot marca 17 goluri intr-un tur….băiatul ăsta are calități de mare atacant, dar dacă va fi folosit ca o simplă marfă, se poate rata…mă rog, vedem in iarnă și intențiile conducerii…dacă-l vând pe câteva sute de mii, mie mi-e clar…și cred că și altora.

            0
            0
          2. nu eu am sters … cenzura :)… pretul lui Petre s-ar putea sa fie cu 7 cifre …

            0
            0
  4. Petre, este alt tip de jucator, comparativ cu Man. Este pe val, pentru ca UTA joaca un stil care i se potriveste. Sper ca mintea lui si a familiei sa fie lucide. Petre, parerea, mea ar trebui sa ramana , pina la vara cel putin, la UTA. Nu este inca de Occident, iar in Romania, exceptand Steaua si Dinamo,( echipe cu circ permanent), care au oarecare forta financiara. toate sint cam…praf. Dar la Steaua si Dinamo este mare concurenta, si este riscul de a nu juca, ceea ce ar fi catastrofal. Nici Stanciu si Chipciu nu reusesc la Anderlect, desi echipa este cam de talia Stelei , dar de un alt tip de fotbal. Trebuie ales cu rabdare si cu multa cunostiinta de fotbal. ca, desigur, UTA ar vrea sa ia bani, cei care il iau cer mult de la el si imediat, iar Petre este inca un copil, e adevarat un centru atacant valoros, dar in formare. Daca echipa nu joaca pentru el, nu se poate remarca.

    0
    0
    1. trebuie tinut cu orice pret(si ptr club si ptr el) nu trebuie dat acum pe 3-500000 de euro cand in vara poate vei lua mult mai mult.trebuiesc sictiriti alde becali,raducioiu&co.lasati baiatul sa joace la UTA si la terminarea campionatului cand va avea 50 de goluri marcate o sa cereti alt pret 🙂

      0
      0
  5. In primul rand FELICITARI ADRIAN PETRE pentru reusitele de azi.Sper din suflet asa cum am spus si cand a fost vorba de plecarea lui Man sa nu faci greseala sa mergi in Liga 1 uite la Man ce face de cand a plecat.Sper ca din iarna ca tu si Man sa faceti atacul UTEI pt ca sunt sigur ca Man o sa fie imprumutat si sper ca imprumutul sa fie la UTA.Daca UTA juca pe un stadion normal acasa eu sunt sigur ca era depasit numarul de 20 de goluri dar cum in ARAD e ca nicaieri altfel in materie de sport de baze sportive si stadioane inscrie in meciurile de afara

    0
    0
  6. Dute Petre , iesi din mocirla asta numita UTA! Ai tot viitorul înainte sa devii un fotbalist cu renume Dumnezeu sa-ti ajute .

    0
    0
    1. Nu vreau sa intru in polemica dar te rog sa imi spui.
      De ce spui mocirla asta numita UTA?
      Cu ce e de vina clubul UTA sau cei care sunt acum la UTA ca nu exista in Arad un stadion pe care sa se joace fotbal in conditii optime?
      Cine oare a daramat toate stadioanele din ARAD si a promis ca face altele si an de an tot se amana finalizarea stadionului?Tot mocirla asta numita UTA e devina?

      0
      0
      1. Asta nu UTA Domnule Nelu, si o sti si dumneata foarte bine! Nu ne mai ascundem dupa degete incercind sa musamalizam adevarul! Iar cei care comentati aiurea va invit sa va mai documentati ….

        0
        0
  7. M-a dascale,da nu ne întîlnim noi pentru citeva placaje si grămezi spontane sa vezi dacă mai poți scrie?!dute m-a la origini,și îți vezi de neputinta ta ,m-a violatule !!!

    0
    0
    1. mai super-red nu cred ca ai dorii sa facem niste gramezi vb. ta ! Dar daca tot esti asa de cocoş cind oi venii in romania poate te voi chema un pic la sală ca sa-ti aranjez unpic oasele alea! Ce spui imi accepti invitatia???????

      0
      0
  8. Vai de capu’ tau . Nu-ți dori….ca o sa-ți iasă sala pe git . Bine m-a ,vino ! Lăsa UTA in pace , ca nu ești utist! dascalu’lu sala?!?

    0
    0
  9. HELOU!!!
    vă rog să recitiți articolul înainte de a mai posta atîtea spamuri … parca ziceam sa postam la subiect, nu? … vorbesc cu manager si va programeaza el la sala daca asta vreti 🙂

    0
    0
  10. Au vandut jumate de lot. Daca il vinde pe Petre cine va mai da goluri ? Si asa duceti lipsa de atacanti. Il vindeti si luati in iarna 3 mai prosti. Va recomand sa il mai tinetinmacar 2 ani si sa intariti mijlocul si apararea la iarna daca sunteti destepti nu doar sa va umpleti buzunarele. Ca von avea stadion la anul Uta si Uta vinde toti juniorii buni si ramanem in liga 2 toata viata.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button