UTA Arad

Livetext: CS Balotești – UTA, 2-4, final, toate golurile UTA-ei marcate de Adrian Petre!





La ora 11, la Balotești, echipa fanion a Aradului joacă pentru trei puncte extrem de importante în luptsa pentru primele locuri ale clasamentului. Practic, e unul dintre ultimele trenuri ale UTA-ei spre pozițiile promovabile.

Formații oficiale:

Balotești: Iordan – Răuţă, Darie, Filip, C-tin. Dedu – N. Ion, Antoche – Val. Andrei, Stănescu, Fl. Niculae -Bâtfoi. Rezerve: Fulga, Păduraru, Ioniță, Marciuc, Mirescu, Flămânzeanu, Niță. Antrenor: Cornel Nica.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Gligor, Burlă – Andor, Chindriș, Tănase, Copil – Petre, Curtuiuș. Rezerve: Barna – Filaret, Jorza, David, Vlad, Covaci, Strătilă. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Arbitri: Bogdan Anghelinei (Galați) – Florin Burlacu (Urziceni), Cristian Voicu (Focșani). Rezervă: Cristina Trandafir (București)

Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Andrei Simion (București)

FOTO: UTA Media Design









26 comentarii

    1. Alege: Asta-i UTA, atat poate Aradul fotbalistic la ora actuala, sau nimic…deci Haide UTA!

      0
      0
  1. Cu Man, Rus si Hlistei in lot promovam la pas anul asta..nu se vrea promovare fiindca le-ar sarii lumea in cap daca am promova si nu am avea unde juca…

    0
    0
    1. nu imi vine sa cred ca inca mai plangeti dupa man. petre are 15 goluri … si voi il plangeti pe man ce-i cu voi oameni buni ?

      0
      0
  2. are utabd galerie dupa ce tifosii au scandat impotriva regelui orasului? Are? NU ARE!! Asta se intampla cand lingi unde ai scuipat, apoi te razvratesti din nou :)))

    0
    0
    1. De obicei nu scriu pe site-uri dar comentariul tau mi-a atras privirea . E pacat sa-mi pierd timpul tastand pentru ca tu crezi ca Falca e regele orasului si de aici pot sa trag concluzia cam ce fel de om esti , nu suntem slugiile lui asa cum ti-ai dorii . Si da , mai sunt oameni vechi care mai au tendite si mentalitati precum ale tale . Tin sa-ti precizez ca UTA si Aradul e mai important decat Falca si ajutoarele lui care impart fluturase . Vine o vreme cand oamenii mor de batranete sau de altceva dar UTA va ramane , iar tifosii vor fi mereu langa ea prezenti la datorie !

      0
      0
  3. Bine ca Petre ne a scos din rahat si a facut 2 la 1,dar oare de ce luam gol la inceput de meci cu acesti ,,baloti de paie,, si Rosu trebuie sa gaseasca fundasi ca astia ne ingroapa…! Utistule PUIU DIN SIBIU teas ruga sa aflii nr de tel al ficei Sonia ce lucreaza la Orange Schop Sb,pentru ca sa depanam amintiri utiste….!Maine si luni sunt la Sura Mica,nr.37 A, HAI UTA,VICTORIE !

    0
    0
  4. Cind se poate juca, cit de cit, superioritatea se vede. Bravo Petre, ma bucur pentru tine , ai simtul golului, si reactie excelenta ( dar si sint trist, ca nu vad cum vei ramane la UTA, de la iarna- Ia seama ce pateste…Man))

    0
    0
    1. Echipa uta il are doar pe Petre si pe Andor?:))) unde sunt cei pe care ii lauda Dl Rosu????? Marele Copil??Curtuius ce se intampla cu el…. si vorbim si de restul!!!

      0
      0
      1. Pana una alta daca ramanea Nagy , cu aceeasi stil de joc cu un singur atacant , Petre era nevoit sa joace in spatele lui Curtuius . Deci Rosu a gasit formula potrivita cu doi atacanti

        0
        0
    1. ceee? campioana provinciei? a cistigat vreun campionat si eu nu stiu?vezi ca aceasta echipa e infiintata in 2010.

      0
      0
  5. SA TERMINE FALCUTA ARENA CA BAIETII SUNT PREGATITI DE O SURPRIZA ,CEL MAI IMPORTANT BREND AL ARADULUI POATE FACE DIN NOU FERICITI MII DE ARADENI IN ARENA NOUA! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  6. Bravo baieti,bravo Rosu ai adus alt stil de joc echipei.Faceti va rog diferenta intre jocul de azi si cel de ieri(pe vremea lui Roly ma refer).Se poate incet si fara greseli o sa fim acolo sus unde ne este locul.Apropo Dascalu si-a gasit cumva alt dos de pupat de se ia iarasi de echipa? Cel mai corect este sa ii dam toti ignor acestui personaj de kko!

    0
    0
  7. Felicitari echipei!
    Revin insa cu o intrebare. Conform Legii sportului ART. 79
    (1) Schimbarea destinaţiei sau desfiinţarea unor baze sportive aparţinând domeniului public ori privat al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale se va putea face numai prin hotărâre a Guvernului şi cu construirea prealabilă a altor baze sportive similare celor desfiinţate.”
    Care sunt bazele sportive similare ridicate in locul defunctelor Vagonul, Strungul, Telecom? Nu s-a incalcat legea?
    Raspunde cineva sau chiar traim in Tara lui papura -Voda?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button