National Sebis

Primele „divorțuri” la Sebiș: Roman, Cârstoiu și Ion și-au reziliat contractele cu liderul din C4





Deși a terminat prima parte a sezonului Ligii a 3-a pe primul loc, Național Sebiș a avut parte și de momente de cumpănă. Călin Cojocaru a adus în discuție atitudinea necorespunzătoare a jucătorilor săi în unele partide și, pe undeva, era clar că vor fi și consecințe. Iar acestea se traduc, deocamdată, prin despărțiri amiabile.

Una dintre acestea a avut loc chiar în timpul săptămânii și-l vizează pe Alin Roman. Mijlocașul ofensiv venit de la UTA nu s-a acomodat și nu a dat tocmai randamentul scontat la clubul de pe Crișul Alb și a semnat rezilierea înțelegerii cu „alb-albaștrii”. Același lucru l-au făcut azi, la finalul meciului cu CSM Lugoj și „închizătorul” Monel Cârstoiu, dar și atacantul Marius Ion. Ambii fuseseră schimbați în timpul partidei cu timișenii, primul din pricina unei probleme medicale, iar al doilea fiindcă era nervos și risca să ia și al doilea „galben” și să-și lase echipa în inferioritate numerică.

„Le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut la Sebiș și le urăm mult succes în continuare. Sunt jucători valoroși, care-și vor găsi rapid alte angajamente”, s-a limitat să spună Călin Cojocaru, antrenor și manager al Naționalului.

 









Un comentariu

  1. Unde sunt specialistii care il preaslaveau pe Roman ?…marii specialisti utisti…era unu’, scandalagiul, care il pomenea in fiecare postare saptamani intregi…acu’ nu mai vine nimeni sa spuna ce bun e ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button