UTA Arad

UTA, în 19 jucători în Zăvoi. Copaci – convocat în premieră de Laurențiu Roșu





„Motorul 2” a fost gazda utiștilor pentru ultimul antrenament înainte de ultima deplasare a anului 2016 în Liga a II-a. „Bătrâna Doamnă” joacă mâine în Zăvoi contra unei echipe clasată mult sub posibilități și pretenții, partida anunțându-se cu atât mai dificilă cu cât Laurențiu Roșu trebuie să se descurce fără doi dintre titularii săi. Bogdan Burlă și Sorin Strătilă sunt suspendați, așa că posturile de fundaș stânga și mijlocaș dreapta trebuie acoperite cu fotbaliști care de obicei stau pe bancă.

Pe stânga, însă, ar putea apărea și un jucător care încă nu a debutat în Liga a 2-a și care nu a mai fost cooptat până acum de Roșu în lot pentru o partidă oficială. Este vorba despre Paul Copaci, titularul postului de fundaș stânga (cu evoluții bunicele) la echipa „satelit” din Liga a 3-a. La îndemână mai sunt și variantele Richard Filaret (refăcut în proporție de 80% după contractura musculară suferită la Tîrgoviște) sau Michel Vlad, deplasați și ei în Oltenia. În autocar a urcat și Daniel Celea, ca al 19-lea jucător la dispoziția staffului tehnic, care – probabil – va decide doar mâine dimineață dacă Filaret poate fi băgat în luptă. Variante de juniori mai sunt: Costin, Jorza și Covaci.

Delegația „roș-albilor” a plecat în jurul orei 13,30 de la Arad cu direcția Râmnicu Vâlcea. La orele serii, UTA va trage la Hotel Sofianu, iar mâine, la ora 12, va da piept cu teamul lui Jerry Gane.

FOTO: UTA Media Design

 









3 comentarii

  1. Copaci???a înnebunit lumea …la Stupar nu era nici rezervă … ultimele zvâcniri a le lui Păcurar dar se vor termina.

    0
    0
    1. Bai DANI tu ori ești părinte ori prieten a lui Stupar,tot ataci aici ….pai și acuma tot Păcurar îl bagă pe git la Roșu …..oameni ca tine se numesc frustrați dar tu faci parte din categoria celor cu pedigree ….mai lasă-ne ,sau poate îți schimbi numele !

      0
      0
      1. Da ,DANI are dreptate COPACI momentan nu este de prima echipa scurt ,si tot un DA mare pt. DANI ,tot Pacurar ii baga pe git la Rosu , si nu cred ca omul este frustrat ci doar spune adevarul.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button