Fotbal judetean

Prică – principala noutate la reunirea Curticiului, Maghici mai caută un portar și un fundaș central





Una dintre cele mai grăbite prim divizionare județene în ceea ce privește pregătirea de iarnă s-a reunit aseară la Curtici. Vorbim de ocupanta ultimului loc pe podium, care-și dorește un parcurs cel puțin la fel de bun și în retur pentru o prezență finală pe una dintre pozițiile 1-5.

Pentru asta, Dinu Maghici caută să-și completeze câteva posturi deficitare. Prioritare sunt cele de portar și fundaș central/„închizător”, în timp ce pe faza ofensivă Frontiera pare asigurată, mai ales după ce Ionuț Prică (foto) a revenit la sentimente mai bune față de fotbal. „Cel puțin până acum, e achiziția noastră numărul unu. Are talent cu carul, poate eram și mai sus în clasament dacă rămânea cu noi și în tur. Din câte văd, are mare chef de fotbal, sperăm să și-l arate și la meciurile oficiale”, a spus Ghiță Tăucean, președintele curticenilor, despre tânărul mijlocaș ofensiv, care în vara lui 2015 s-a aflat și în atenția UTA-ei.

Tot la capitolul achiziții, îi mai notăm și pe juniorii Șiclovan (16 ani de la UTA), Morar (Zimand Cuz) și D. Don (Dorobanți), cu mențiune că pentru ultimii doi încă e nevoie de acordurile cluburilor de unde provin. „Antrenorul ne-a mai cerut un portar și un fundaș central, sau mijlocaș defensiv. Noi zicem că i-am identificat, am și discutat cu ei, doar că nu avem un răspuns final de la ei”, a adăugat Tăucean, care are și patru nume pe lista despărțirilor: portarul Vasii, fundașul Iercan, mijlocașul Gliguța și atacantul Hadăr.

În această săptămână, „grănicerii” mai au programat un antrenament, iar săptămâna viitoare încep și seria amicalelor cu vecinii de la Macea. Pecica, Sânleani, Zăbrani și Crișul sunt ceilalți adversari ai iernii bătuți până acum în cuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button