Fotbal juniori

Viitorul 2009 a mai câștigat un turneul zonal cu victorii pe linie





După Turneul Banat Champions League, din comuna timișană Giroc, Viitorul a mai câștigat o întrecere amicală rezervată copiilor de 7 ani. Este vorba despre Cupa de Iarnă de la Simeria, organizată de Constantin Vișan, fostul fotbalist al celor de la ACU.

De altfel, echipa acestuia din urmă a și câștigat competiția la o categorie mai mare (2008), în timp ce Viitorul Arad a câștigat tot la 2009: 3-1, cu CFR Simeria, 1-0, cu VHP Pădureni și 4-0, cu Sebeș Alba. Ultimul meci s-a jucat în familie: Viitorul I – Viitorul II 3-1.  „Mă bucur că băieții se confirmă o forță la această categorie de vârstă, cel puțin în partea de Vest a țării. Din câte am văzut, Atletico Arad și Poli Timișoara sunt apropiate valoric de noi, fără să se înțeleagă că suntem în competiție directă cu ele. Ne vedem de drumul nostru, de antrenamente, obiectivul este să creștem câți mai mulți fotbaliști din acești copii”, a menționat Flavius Pavel, antrenorul „alb-roșiilor” de la Viitorul.

Luca Stoica, Adrian Lobonț, Matei Dan, Luca Catanzariti, Nari Antochi, Ayan Sherzad, Radu Iorgov, Darius Boldor, Andrei Sârb, Răzvan Popian, David Burta, Flavius Moni, Matheo Stiri și Andreas Hanc a fost lotul deplasat de Viitorul la întrecerea din județul vecin.









3 comentarii

  1. Dragul meu Pavalut sa te consideri o forta cu copii de 7 ani care nu stiu Inca sa loveasca bine mingea care Inca pt ei Totul e doar o joaca EU cred ca e prea mult.EU ori cum the felicit si continua sa muncesti cu iei si peste vreo 5 ani poate o sa fiti o forta .Bafta multa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button