National Sebis

Contraste „alb-albastre”: Național Sebiș – Crișul Sântandrei 8-2





Liderul din C4 a fost echipa contrastelor în amicalele iernii. Fie a pierdut chiar contra calculelor hârtiei cu Crișul, Lipova și, poate, chiar și Cermeiul, fie a reușit goleade, cum a fost cazul testelor contra Ineului, celor de la Dudeștii Vechi sau azi împotriva Crișului Sântandrei.

E drept, divizionara a patra bihoreană a acuzat vreo 5-6 absențe importante, dar, chiar și așa, scorul final: 8-2 nu îi prea face cinste. Fostul prim divizionar, Zeno Bundea, a fost unul dintre marcatorii teamului lui Ciprian Dianu, cealaltă reușită a oaspeților purtând semnătura lui Giura, dintrun penalty comis de Stupu. În rest, am consemnat galopul de sănătate al sebișenilor, concretizat pe tabelă de „dublele” lui Velici și Mihuța (foto), plus golurile lui Săulescu, Bârsănel, Iuga și Avramescu.

În afara lui Susan (blonav), Călin Cojocaru a avut tot lotul la dispoziție și a optat pentru următoarea formula de joc: Fișteag (46 Munteanu) – Rosenblum, Stupu, Bârsănel, Siminic – Suciu (46 Tulcan), Avramescu – Săulescu, Mihuța, Iuga – Velici. După minutul 75, au intrat pe gazon și ceilalți componenți ai lotului și anume: Killin, Moise, Drame, Clej, Cocină, Fuchs și Pirtea.

„Sunt nemulțumit de primirea celor două goluri, în special de cel de-al doilea provocat de un fault de 11 metri al lui Stupu, de genul celuia comis în minutele de prelungire ale meciului de campionat de la Giarmata. Dacă nu învățăm din greșeli și nu rămânem concentrați până la ultimul fluier al arbitrului riscăm să dăm cu piciorul în tot ceea ce facem bun până atunci. Iar astăzi am făcut destule lucruri bune pe faza de construcție a jocului și finalizare. Două-trei dintre goluri au venit după faze frumos lucrate, am înscris un gol și din fază fixă prin Bârsănel, începem să ne apropiem de nivelul pe care vreau să-l avem cu Ripensia peste zece zile. Avem timp să ne recuperăm și prospețimea necesară, sper doar să fim feriți de accidentări sau alte probleme de sănătate”, a spus Călin Cojocaru, antrenor și manager la Național Sebiș.

Vineri, Sebișul mai întâlnește Ineul într-un ultim joc de verificare al iernii înainte de reluarea returului Ligii a 3-a la fotbal.









2 comentarii

  1. achizitie inspirata a lui cojocaru prin aducerea lui barsanel ,in sfirsit sebisul are un fundas marcator speram si in campionat.

    0
    0
    1. Oo bravo baieti primul meci castigat … Sa nu fie suparat „mister” pentru cele 2 goluri primite de la liga 4 nu sunt primi care au facut asta sunteti obisnuiti ! Hai Natioanlu! Promovati sigur!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button