Gloria LT Cermei

Totul s-a decis în ultimele 8 minute: Lunca Teuz Cermei – Millenium Giarmata 1-2





Apropiate valoric și despărțite de doar 3 puncte după turul ediției 2016-2017 a Ligii a III-a (seria a 4-a), Cermeiul și Giarmata au făcut o bună repetiție înaintea primelor meciuri pe puncte, programate peste zece zile. Pe sinteticul de la „Șega”, echilibrul a fost cuântul de ordine, confruntarea părând mai degrabă una de șah, fără prea multe riscuri și faze de poartă clare.

Totul s-a schimbat în ultimele 8 minute, când s-a marcat de nu mai puțin de trei ori. Timișenii au deschis tabela prin Codrea, în urma unei faze fixe și tot ei au majorat-o prin Stoica, mijlocașul de bandă profitând de o eroare în jumătatea de teren adversă. Concluzia a scris-o Dani Bulza (foto), cu un voleu din 7 metri, după o lovitură de colt și o recentrare a lui Nistor.

„Mă așteptam la o astfel de desfășurare a meciului, ținând cont de faptul că noi încă resimțim oboseala acumulată în cantonament și chiar la antrenamentele acestei săptămâni. Chiar ieri i-am întins serios pe băieți, era normal să nu avem prospețime azi. În plus, erorile ce au dus la golurile adversarului au venit în condițiile în care am schimbat aproape toată echipa. Sper ca fotbaliștii tineri să învețe din aceste greșeli acum, pentru ca ele să nu ne coste puncte în campionat. Dar, până la urmă scopul nostru este să fim pregătiți de primul meci al returului, deși am înțeles că Becicherecul are serioase probleme și e incertă deplasarea noastră în județul Timiș”, a menționat Mircea Aslău, antrenorul formației de pe Teuz, completat fiind de Răzvan Leuca, tehnicianul Giarmatei: „Partida a fost extrem de echilibrată, golurile venind de abia pe final. Antrenamentul a fost excelent pentru noi, atâta timp cât și adversarul, dar și terenul au fost de calitate. Dar, adevăratele concluzii le vom trage la primele meciuri de campionat”.

Formații:

Cermei: Rusu (65 Costea) – Vereș, Petrache (65 Ianc), Cotoc (Fl. Brîndușe), Suslak (50 Bulza) – Nistor, Șiclovan – Coșa (65 E. Varga, 87 Hojda), Diarra (65 Gurban), Aldan – Sulea (65 V. Brîndușe).

Giarmata: Miklos (46 Marinca) – Soare, Maghici, Todorov, Ștefănescu – Codrea (85 Cohuț), Domșa (46 M. Olariu) – Stoica, Ghighilicea (67 Nicoară), Pricop (67 Fl. Olariu) – Anagor (67 Trifu).

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button