Fotbal judetean

Ce răsturnare! Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici 4-3





Două dintre formațiile cu pretenții ale primului eșalon județean și-au verificat potențialul cu două săptămâni înainte de primele partide pe puncte în 2017. A rezultat o partidă de calitate, cu o revenire spectaculoasă pe tabelă reușită de teamul lui Abrudean. În total s-au marcat șapte goluri frumos lucrate de ambele părți.

La cum a debutat partida, cu reușitele semnate Prică și Avrămuțiu, dar și alte ocazii la poarta lui Irimia, se părea că Frontiera Curtici nu va avea probleme să se impună. Dar, Olariu a redus de diferență până la pauză, după care Crișan, Goldiș și Zele au concretizat tresărirea de orgoliu a Victoriei. Concluzia a scris-o Prică în penultimul minut de joc pentru un 4-3 ce lasă lumini și umbre în fiecare tabără.

„Vreau să cred că fața noastră este cea din primele 35-40 de minute, când am condus destul de clar meciul și am și înscris două goluri. Apoi, oboseala acumulată în cea mai grea săptămână a noastră ne-a făcut să comitem greșeli mari de ordin tactic și tehnic, iar pesta asta ne-am pierdut și concentrarea. La un moment dat a intervenit și o relaxare inexplicabilă, pe fondul căreia le-am permis adversarilor să vină peste noi și să și înscrie patru goluri. Trebuie să luăm acest meci ca pe o învățătură de minte, deși sunt sigur că având prospețime altul era deznodământul acestei partide”, a menționat Dinu Maghici, antrenorul „vameșilor”. „Doar rezultatul mă mulțumește în întregime, la restul aspectelor mai avem de lucrat până începe campionatul. Merită apreciată forța de revenire a echipei pe fondul unor 30-40 de minute de joc consistent, doar că nu putem juca doar pe porțiuni, ratând în acest caz startul de meci. Sarcinile de joc nu au fost respectate la început de meci, iar asta nu mai trebuie să se întâmple”, a menționat și Adrian Abrudean, „principalul” Victoriei.

Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș, Al. Don , Pleșca, Morariu – Parlapan, Avrămuțiu, Nedea, R. Varga – Prică, Măgulean. Au mai jucat: Liga Morar, D. Don, D. Crișan, Hornea.

Zăbrani: Irimia (Stănilă) – Rogojinaru (Mereuță), Francescu, Cati, Topai – Filip, D. D. Crișan Zele (Rancov), Cl. Apostol (Corlățeanu) – Olariu (Achim), Iorgovan (Al. Goldiș).

Arbitri: Alin Deac – Florin Vesa, Cristian Cășuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button