Fotbal judetean

Diferență făcută după pauză: Șoimii Șimand – CS Dorobanți 5-1





Ca și în turul campionatului, diferența dintre echipa lui Ruska și cea a lui Ciubăncan a fost de patru goluri, cu mențiunea că azi oaspeții au avut și număr la casă. Totuși, echilibrul a domnit timp de o repriză, după care – însă – calitatea și numărul superior al așa-ziselor rezerve ale „șoimilor” au fost decisive în stabilirea configurației finale a tabelei.

Petrilă, Faur, Cuc și Bubuș, acesta din urmă cu o „dublă” au fost marcatorii șimăndanilor, în timp ce „alb-negrii” au avut replică doar prin Georgiu, în prima parte.  „La acest scor, dar mai ales la jocul destul prestat azi, nu avem cum să nu fim nemulțumiți. Echipa începe să-și intre ritm, jucătorii nou sosiți să se integreze, suntem în grafic”, a punctat Dani Mărcuș, „creierul” șimăndanilor. „Atâta timp cât am avut pe teren o echipă  apropiată de cea pe care aș dori să o aliniez și în campionat, am ținut bine ritmul, nu am fost cu nimic mai prejos adversarilor. Apoi, am dat șansa și altor jucători să evolueze, unii dintre ei fiind chiar pentru prima oară alături de noi”, a menționat și Marius Ciubăncan, antrenorul „lanternei roșii” în Liga 4-a.

Formații:

Șimand: Vaida – Malancu (46 Cătană), Tolan, Ruska, Rafila (46 D. Ujog) – Pantea (46 Mărcuș), Măcinic (46 Țigan), Berar, Covaci (46 A. Engelhardt) – Faur (46 Bubuș), C. Petrilă (46 Cuc).

 Dorobanți: Mitrea – Ștrengar, Nadiu, Psitrui, R. Szabo – Szoke, Poșta, R. Lăsculescu, Văduva – Georgiu, R. Apostol. Au mai jucat: Levai, Ando, Andreica, Junc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button