Liga a 3-a

Liga 3-a se reia cu tripul impact Arad – Timiș! Cum se prezintă formațiile din județul vecin înainte de duelurile cu Sebiș, Cermei și UTA II?





Peste câteva zile, eșalonul trei al fotbalului românes se dezgheață după trei luni de vacanță. În C4, seria ce ne interesează prin prezența celor de la Național Sebiș, Lunca Teuz Cermei și UTA II, e tripul impact Arad – Timiș.

Ripensia a luat juniori de la Becicherec și Poli II

 Cu siguranță, derby-ul primei runde se desfășoară vineri, la Sebiș. În „fieful” liderului vine Ripensia, echipă clasată pe poziția a treia, formație ce a făcut câteva transferuri interesante în această iarnă. În primul rând, este vorba despre juniorii din atacul Becicherecului, Claudiu Matiș și Andrei Dumiter, dar și de fundașul central Flavius Vlădia. A mai venit și Golda de la Poli II, iar timișorenii par ceva mai puternici decât în tur, mai ales că au reușit să-și păstreze și „perla”, pe senegalezul Mediop.

Weekendul trecut, „galben-roșii” s-au impus cu 5-1 pe terenul celor de la ASO Deta, formație de pe locul din seria a II-a a Ligii V-a. Toma, Nanu, Matiș, Mediop și Olar au fost marcatorii trupei lui Steop și Trandu, care au trimis pe teren următorul prim „11”: Rădulescu – Toma, Vlădia, Hecsko, Apro – Stoi, Briciu – Nanu, Dumiter, Cl. Filip – Golda.

Jimbolia lui Mănăila a primit întăriri din…Franța

 După cum se știe, Mama Mia Becicherecul Mic s-a mutat la Jimbolia din această iarnă, unde Marcel Băban e decis să reușească și la nivel de Liga 3-a. Cum niciunul din fosta formație a „pizzerilor” nu a acceptat mutarea, arădeanul Dan Mănăila, cel care a preluat-o pe Jimbolia, avea nevoie de alți jucători și o parte dintre ei i-a găsit în Franța. Vorbim despre cinci fotbaliști: Baradzi, Brice Tonnessea, Folarin, Longville-Daley șu Hillilion Nel. Toți au evoluat și sâmbătă, în ultimul amical al iernii, câștigat cu 2-1 de ACF Băban Marcel Jimbolia în fața divizionarei a patra, Pobeda Dudeștii Vechi. Baradzi și D. Băban au marcat pentru trupa „Mânzului”, care o va găzdui pe Cermei vineri, pe arena „CFR” din Timișoara.

Poli II are antrenor „irlandez”

Fiindcă Adrian Stoicov s-a confruntat cu probleme de sănătate destul de grave, conducerea lui ACS Poli a apelat la un alt tehnician pentru „satelit”. Este vorba despre Victor Collins, un antrenor de 32 de ani de origine română, care a jucat fotbal în Canada, Scoția, Olanda și Germania. Ultima oară, a promovat o formație irlandeză din eșalonul patru în eșalon trei.

La nivel de noutăți de lot îl găsim pe Iordache, un tânăr fundaș central-stânga, dar și Cherecheș, care a revenit din împrumuturile de la Sebiș și Ighiu. Ieri, ACS Poli II au pierdut cu 3-1 în fața celor de la FK Vrsac, formație sârbească de Liga 3-a. Pădurariu a fost marcatorul „alb-violeților”, care o vor întâlni tot vineri pe UTA II, pe arena „Calor”.

Contra – Filip, Sturz, Iordache, Cherecheş, Pop, Oprea, Bîrnoi, Codrean, Vasi şi Pădurariu a fost formația aliniată de timișoreni împotriva sârbilor. Din informațiile noastre, Cherecheș s-a accidentat din nou și va fi indisponibil în meciul cu „roș-albii”.

FOTO: sporttim.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button