zTOP ARTICOLE

11 ani de Sportarad





4 martie 2006. Subiectul primei știri al site-ului online sportarad.ro era Dumitru Copil. Chiar la aniversarea de 16 ani, mijlocașul comparat cu Hagi primise oferta din partea scoțienilor lui Hearts of Midlothian. Acesta a fost startul poveștii ce a continuat cu debutul campaniei fotbalistice de primăvară. Cu UTA am fost la Dej (chiar în Sâmbăta Mare) sau Lupeni pentru relatarea în format livetext a meciurilor „alb-roșiilor”. Formatul era primitiv, dar util, pionierat în domeniu.

De atunci și până azi, am relatat, dezbătut și informat, supunându-ne unei singure judecăți. Cea a cititorilor noștri, fini cunoscători, iubitori pătimași ai fenomenului sportiv din Arad. Pe scurt, ne-ați dat putere să continuăm și, cu bune și rele, să împlinim 11 primăveri alături de dumneavoastră. Privilegiul e al nostru și vă mulțumim!

 

3 comentarii

  1. Sanatate,viata lunga si un ,,La multi ani,,ziaristilor de la Sportarad pe care poate uneori i-am suparat ca si pe unii suporteri utisti,dar asa se intampla cand esti asa de tare atasat de UTA si sportivii din Arad.!Daca al de Sus iubeste fotbalul,sa promoveze UTA si Sportarad sa scrie si peste 50 de ani…!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button