UTA Arad

Mara s-a accidentat şi stă pe tuşă cel puţin trei săptămâni





UTA II, respectiv echipa Under 19 Elite, va trebui să se descurce în următoarea perioadă fără Sebastian Mara. Portarul de 19 ani s-a accidentat la încălzire, înainte de a intra pe teren contra celor de la Pandurii II, în cadrul etapei a 15-a a Ligii 3-a  şi a fost înlocuit între buturi de Mureşan. Variantă de rezervă este Răzvan Revesz, reprofilat de doi ani de zile fundaş stânga.

Consultat rapid de Zsolt Nagy, Mara a aflat că are degetul mic de la mâna stângă rupt. S-a ales rapid şi cu o atelă, iar dacă examenul radiologic spune că nu-i este afectat şi tendonul, tânărul goalkeeeper va sta pe tuşă în jur de trei săptămâni.

Vă reamintim că Sebastian Mara ar fi trebuit să plece de urgenţă spre Mioveni mâine dimineaţă în caz că unul dintre portari ar fi căzut la pat cu varicelă, aşa cum se temeau utiştii.









2 comentarii

  1. La radiografie se vede osul, ( daca este fractura), nu tendonul, acesta se vede la RMN. Daca este luxatie , asta ce vindeca in 3 saptamani, daca e fractura de falanga …mai mult. Din pacate !Mult ghinion la UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button