UTA Academie

Mureșan a închis poarta UTA-ei la debutul în Liga a 3-a: „Colegii mi-au făcut meciul mai ușor, la Timișoara o altă provocare”





Unul dintre șuturile ce ar fi trebuit să-l încălzească pe Sebastian Mara pentru meciul UTA-ei II cu Pandurii i-au fisurat acestuia degetul mic de la mână stângă. Se întâmpla cu puține minute înainte de primul fluier al confruntării de joi, de la Șiria. Automat, antrenorii arădeni au apelat la Denis Mureșan, fotbalist care – astfel – și-a făcut debutul în Liga a 3-a. „Practic, mai erau 5 minute până să înceapă meciul, când am aflat că voi juca. Domnii antremori au încercat să mă conecteze rapid, m-au încurajat și mi-au spus să joc cât mai simplu, să nu mă complic inutil cu mingea la picior sau ieșiri hazardate. În rest, mi-au spus să fac ceea ce am învățat la antrenamente și să am încredere în mine”, ne-a mărturisit goal-keeperul de 17 ani.

Utistul a închis poarta chiar la primul său meci oficial în eșalonul trei, dar nici nu a avut multe faze grele. În debutul părții secunde a fost pe fază la finalizările lui Gruia și Dumitru, în timp ce spre final nu a avut decât să culeagă balonul din fața lui David care preluase greșit din poziție ideală. „Trebuie să le mulțumesc colegilor, căci mi-au făcut meciul mai ușor. Victoria a fost meritată, deși în prima repriză nu am fost cu nimic mai buni decât adversarii noștri. Lucrurile s-au schimbat după pauză, iar golul din final ne-a adus multă bucurie. Penrtru mine, satisfacția e dublă atâta timp nu am primit gol, dar la Timișoara, peste numai două zile, urmează o altă provocare pentru mine și echipă, în Cupa României”, a adăugat arădeanul.

Probabil, Mara va rămâne pe margine câteva săptămâni, prilej pentru Mureșan să-și demonstreze calitățile în cele două competiții oficiale, Liga a 3-a și Elite Under 19, în care sunt angrenați „roș-albii”. „În primul rând, îmi pare foarte rău pentru Seba, îi doresc să-și revină rapid. Între timp, sper să-mi ajut cât mai mult echipa, căci avem de jucat partide importante începând de sâmbătă încolo. O să încerc să-mi fac treaba cât mai bine și să demonstrez că se poate conta oricând pe mine. Visul meu este să joc la prima echipă a UTA-ei și voi munci pentru a mi-l îndeplini”, a concluzionat tânărul portarul.

Până să-l aibă profesor pe Vasile Sin, Denis Mureșan a mai lucrat specific cu Dan Țapoș, Attila Pap, Sandu Țamboi și Cristi Irimia.

2 comentarii

  1. imi place enorm declaratia de final „Visul meu este să joc la prima echipă a UTA-ei și voi munci pentru a mi-l îndeplini” un sincer bravo, bucuria noastra a suporterilor e ca majoritatea pustilor isi doresc sa ajunga sa joace la prima echipa pe vremuri toti doreau sa plece in alte parti insa acum se vede ca multi au pasiune si luni la Siria erau pusti din pepiniera care au vazut meciul din peluza si cantau impreuna cu galeria Forza UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button