UTA Arad

Gol tardiv pentru Chindriș: „Să fim mai umili, mai modești și să muncim mai mult”





Cel de-al doilea gol stagional al lui Chindriș (după cel din tur de la Tărlungeni) nu a produs efecte și asupra liniei de clasament a „Bătrânei Doamne” după meciul cu FC Brașov. La Șiria, arădenii au pierdut cu 2-1, reușita mijlocașului defensiv al „roș-albilor” venind prea târziu pentru ca soarta confruntării să se poată schimba. Totodată, Chindriș este fotbalistul care, până azi, înainte parada lui Fl. Iacob în fața lui Petre, a ratat ultimul un penalty pentru „roș-albi”. Tot în acest sezon a mai irosit o lovitură de la 11 metri și Copil, chiar în prima etapă a campionatului, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

– Ce s-a întâmplat azi Marius în puține cuvinte?

– În prima repriza au ajuns o dată la noi la poartă și ne-au dat un gol. În a doua repriza la fel. Noi am avut ocazii, dar nu le-am fructificat. Cel puțin a doua repriza am dominat-o, dar, dar din păcate, nu a fost suficient. Azi, brașovenii nu au fost mai buni ca noi, au fost doar mai pragmatici. Trebuia să fim și noi mai concentrați în atac.

– O reușită tristă pentru tine…

– Am marcat dar n-am câștigat, preferam să nu dau eu gol dar să luăm toate punctele azi. Eram mai fericit, așa este doar o realizare personală, ce-mi aduce, poate, puțin mai multă încredere în mine.

– Cum evaluezi în acest moment șansele echipei la promovare?

– Am pierdut o luptă, dar continuăm războiul. Trebuie să fim uniți și să trecem peste acest eșec. Totodată, trebuie să fim mai umili, mai modești, să muncim mai mult și să câștigăm. Degeaba se spune că suntem buni și ne laudă toți, trebuie să demonstrăm pe teren că suntem o echipă bună și că merităm să ajungem pe locul 2.

– Ești unul dintre jucătorii care au ratat un penalty în acest sezon, azi, din păcate a venit rândul lui Petre…

– Se întâmplă și fotbaliștilor mari, de la cluburi importante din lume, nu trebuie acuzat Petre. Știu ce simte în aceste momente, numai de critici nu are nevoie acum, ci de încurajări.

– E binevenită pauza de două săptămâni până la următorul meci oficial?

– Cred că da. Avem timp să încărcăm și mai mult din punct de vedere fizic, să mai lucrăm la relațiile de joc, dar să ne și recuperăm jucătorii cu probleme amicale. Este clar că de acum înainte chiar nu mai avem voie să facem pași greșiți. Ne trebuie forță pentru a câștiga împotriva oricui, indiferent de teren.

FOTO: UTA Media Design

 

 

7 comentarii

  1. Fara suparare Marius , insa esti total pe langa fenomenul fotbal. Nu ai nici o treaba la echipa asta , mereu esti al doilea la minge , mereu pleci pe fenta , mereu dai pasa inapoi la portar, mereu….as putea sa enumar multe aici. Din pacate nu avem altu in locul tau , asta e norocul tau. Sper sa ti se gaseasca un inlocuitor .

    0
    0
    1. Domnule: atât îți doresc; sa ai un copil, să facă ceva bun în viața, să apară cu un interviu în presă și să aibă parte de comentatori că tine acum.

      0
      0
    2. Tot timpul Chindris a fost depasit total la mijloc,nu recupereaza nici o minge,nu face presing,pase utile in atac nu poate….Cred ca cel mai potrivit pe postul lui din lotul actulal este Adili,are forta si viziunea jocului ,cred ca ar face un cuplu frumos la mijloc cu Tanase

      0
      0
  2. Total de acord cu cel care a comentat înaintea mea..Kiki e veriga slabă din echipă, de acolo ne domină toți adversarii..E extrem de rudimentar, nu are pic de viziune in joc, pt el liga a doua e pălărie prea mare! Îmi pare rău să spun asta fiindcă e un băiat de nota zece și e și utist adevărat, dar asta e adevărul

    0
    0
    1. Stahl este cel mai tehnic jucător pe care îl are uta și nu înțeleg de ce nu joaca ..Când are mingea acest Stahl uitativa ce tehnica are copilul asta eu cred ca roșu este orb

      0
      0
  3. Eu am spus mai demult, inca din meciul cu Afumatii din tur, cand am vazut in acest tanar jucator, un mare talent, comparandu-l prin tehnica lui si miscarile lui pe teren, cu marele JOHAN CRUYFF !!! Chiar nu stiu de ce Rosu nu are ochi sa vada un asa talent chiar sub ochi lui !!! Baga-l Rosule in primul 11 ,incurajeazal si ai sa vezi ca nu ai ce regreta !!! Ori poate nu se vrea, si cred ca asemenea lui mai sunt jucatori tineri foarte talentati dar nu sunt luati in seama trimitandu-i la UTA 2 !!! Cum naiba Hagi scoate pe banda rulanta jucatori tineri la prima echipa si are succes de i-au batut pe mai experimentatii fecesebisti si UTA. care a castigat la nivelul juniorilor de 17-18 ani atatea campionate pe tara rivalizand cu Viitorul lui Hagi si chiar invingandu-i, nu iese numic la echipa fanion !!! De ce !!! Cumva se baga pe pile !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button