Fotbal judetean

Printre controverse: Progresul Pecica – Șoimii Șimand 2-2





Formația lui „Jany” Ruska poate fi considerată o adevărată „bestia nera” pentru trupa lui Mutică în acest sezon. După a câștigat meciul tur cu 4-0, Șimandul a blocat-o pe Progresul și în deplasare, la capătul unui meci cu destule faze controversate, un cartonaș roșu, dar și patru goluri.

Pecicanii păreau la cârma jocului, având și o bară la lovitura liberă executată de Răzvan Fritea. Apoi, însă, pe o recuperare la mijlocul terenului, Berar a combinat cu Petrilă, acesta a tras la poartă, Brutyo a respins, iar Bubuș a înscris din apropiere.

Deși au forțat cu toate liniile, Puie având o ocazie importantă, gazdele au egalat de abia la 5 minute după pauză. Vaida l-a bsuculat pe A. Ponta și același jucător a transformat penalty-ul dictat de arbitru. Șimăndanii nu s-au dat bătuți și, în minutul 63, au trecut din nou în avantaj. Petrilă și-a depășit adversarul direct, a pasat în fața porții, de unde Rechițan a îndeplinit formalitatea. Deși au rămas în zece, după eliminarea pentru proteste a lui Vasilca, pecicanii au reușit să egaleze prin același Angel Ponta, din pasa lui Puie.

Dorel Mutică este destul de supărat pe maniera de arbitraj, dar și pe Vasilca, cel care nu i-a ascultat indicațiile. „Le-am spus jucătorilor mei să nu intre în dispute cu acest arbitru, provenit dintr-un tușier, care are limitele sale. S-a întâmplat, am rămas în zece și, pe lângă punctele pierdute azi, îmi fac griji și pentru meciul de la Curtici. A mai luat și Vali Fritea galben, Arsene încă nu poate juca, vom avea oamenii numărați. Despre jocul cu Șimand, pot spune doar că am avut ocazii mai multe decât ei, am forțat victoria și cu un om în minus, iar ei trăgeau de timp. În fine, până la urmă am remizat cu o echipă destul de incomodă, în condiții speciale”, a precizat fostul fundaș.

Mario Bubuș e la primul gol în tricoul Șimandului de transferul de la Glogovăț, via UTA. „Mă bucur pentru această primă reușită, putea să iasă și mai bine. După părerea mea, ar fi trebuit să primim cel puțin două penalty-uri, iar lovitura lor de la 11 metri nu a fost prea clară. Până la urmă, după aspectul general al jocului, remiza e echitabilă, rămânem neînvinși în retur și sperăm să prelungim cât mai mult această serie pozitivă”, a precizat atacantul de 19 ani.

Formații:

Pecica: Brutyo – Ew. Wild, Dolga, Șiclovan, V. Fritea – Drîglă, Vsilca, R. Fritea (65 Isac), Huțanu – Puie (81 C. Gabor), A. Ponta.

Șimand: Vaida – Rafila (81 A. Pantea), I. Ruska, Tolan, Cătană – Rechițan (73 Mărcuș), A. Engelhardt, Țigan, Berar – Bubuș (59 Măcinic)

Arbitri: Cristian Coroban – Mihai Stanciu, Paul Ardelean. Observatori AJF: Traian Enoiu, Iosif Lovas









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button