Liga a 2-a

Liga a II-a: Autogoluri poliste anti UTA la Brașov! Arădenii, în afara podiumului după etapa a 26-a





CS Mioveni – CS Balotești   3-0

I. Stoica 41, Gălan 80, Staicu 85

CS Afumați – Dunărea Călărași   1-2

V. Olariu 89 / C. Cristea 34, Pușcaș 46

Dacia Unirea Brăila – Chindia Târgoviște  0-2

L. Mihai 74, C. Stoica 89

Sepsi Sfântu Gheorghe – Olimpia Satu Mare   3-1

Hadnagy 18 și 68, Ghinga 37 / V. Pop 20

Academica Clinceni – Juventus București   0-7

Chipirliu 2, 11, 27, 37, 65, 89, Buhăescu 85

FC Brașov – ASU Poli    2-0

Țugui 31 (autogol), Mera 76 (autogol)

Foresta Suceava – Râmnicu Vâlcea 3-0 (f.j.)

Luceafărul – Tărlungeni 3-0 (f.j.)

UTA și Metalul Reșița stau.

Clasament

Etapa viitoare (1-3 aprilie): Foresta – Academica, Chindia – Reșița, Balotești – Brașov, Olimpia – Juventus, UTA – Luceafărul, D. Călărași – Sepsi. Vâlcea – Brăila 0-3 (f.j.), Tărlungeni – Afumați 0-3 (f.j.). Mioveni și ASU Poli stau.

FOTO: Marian Ilie (Mediafax)

16 comentarii

  1. Tizule NICK si eu sunt in asentimentul tau cu locul ocupat la final daca si Broasca Braila ne-a batut.Unele imitaii de fotbalisti din echipa noastr(fundasii centrali) n-au valoare si brasovenii ne-au examinat..Se ascute lupta dintre pretendentele la promovare in liga 1 si noi daca am facuto de oaie cu alu Talnar,spune multe…..Pa promovare 90%. si-n acest campionat!Tu stii zicala cu noaptea vesel,ziua trist….!

    0
    0
  2. Nu e cazul sa trecem dintr-o extrema intr-alta, de la un optimism aiurea la un pesimism total. UTA a cam pierdut teren, dar promovarea se joaca. Doar ca, la UTA cam fiecare meci va fi o finala.UTA trebuie sa bata obligator pe Sepsi. Saptamana viitoare Balotestiul -aflat la retrogradare-trebuie sa joace, la victorie, cu Brasovul, Sepsi joaca la Calarasi si s-ar putea impiedica. Ar fi un moment de profitat, dar , e adevarat sintem si la mana altora, care trebuie sa mai piarda.

    0
    0
  3. E un campionat foarte interesant si nu inteleg pesimismul majoritatii. Suntem tot pe mana noastra, dar trebuie sa batem tot macar acasa. Ne-am impedicat la Braila si cu Brasovul, surprize vor mai veni, dar sa fim sinceri nici nu ne asteptam sa batem clar la Mioveni si Targoviste. Frumos batalia pt locul 2 si eu cred ca lupta va fi dusa pina in ultima etapa. Avem toate sansele sa fim acolo. Forza UTA!

    0
    0
    1. Eu nu sunt pesimist vom promova 100% pe mine m-a distrat meciul de la Sepsi pai sa joci 55 minute cu un jucător in plus si tu Olimpia sa nu ai nici un sut pe spatiul porti si mai permiti si adversarilor sa iti mai dea un gol abia aștept sa ii vad pe sătmăreni aici

      0
      0
  4. Nu sunt mama Omida , si nici analist sportiv cu premiul Nobel in buzunar ,dar am jucat rugby la nivel de divizia 1 si 2 . INSA CRED CU TĂRIE CA IN CAMPIONATUL VIITOR , VOM FI IN PRIMA LIGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  5. Trebuie adusi jucatori, daca se vrea promovarea . Unii gen copil sau chindris nu au ce cauta la UTA …iar linia de fund e varză ,praf, sub orice critică ! Nu inteleg dece Muntean nu e jucat pe postul lui acolo unde da randament ,Curtuius e atacant doar o data pe lună in rest , la adus pe Picioni chiar daca nu e pregatit fizic o repriza poate juca ala e jucator experimentat …nu cred ca va mai promova uta , problema e ce se va intimpla d. camp. viitor! Antrenorul pleaca Stratila pleaca Petre pleacă , Picioni si el sint mai multi jucatori care doresc sa plece ..

    0
    0
    1. Nici o problema, in cazul asta vine Nagy si reface echipa aproape gratis, iar cand e gata dam afara ca sa aiba alt antrenor oportunitatea lui pe bani multi

      0
      0
  6. Dacă se dorește promovare atunci de acum jucătorii care intra pe teren in restul meciurilor, trebuie să pună tot sufletul acolo, să intre cu gândul că pt ei o remiza e un eșec chiar și in deplasare!! Dacă nu au aceasta atitudine nu au nici o șansa!! Am impresia că nu mai există un lider cum era Botiș, care sa dea un imbold tinerilor când cad moral! Iar dacă nu se va promova atunci sa se reducă drastic sprijinul din banul public, pt că arădenii au și alte nevoi decât o echipă de fotbal cu conducători care se mulțumesc cu un post călduț, de unde sa capuseze și ei..Zicea Frunza de la Brăila că Drăgan s-a lăudat cu ce buget are clubul … Păi dacă ai condiții atunci nu ai voie sa pierzi cu Brăila care joaca pe ,,stomacul gol”! Cu banii care-i papă echipa asta de fotbal, facem secții de handbal și baschet masculin care sunt sporturi iubite in oraș, și orașe mai mici au echipe in prima ligă la aceste sporturi, iar noi care am fost de exemplu campioni la baschet nu avem!

    0
    0
  7. Daca RADU de mai sus a atins problema meciului pierdut la Broasca Braila,sa va spun ce am patit eu !Imediat dupa respectivul meci m-au sunat un fost comandant al pol Braila pe nume Pamfil care era in compania ziaristului brailean Sorin Ov.Balan (fost in PPDD la D.Diaconescu ca si Simona Man-AR)si stiindu-ma utist au facut bascalie de mine si UTA.,spunand ca broscarii nu au bani si pot abandona liga 2-a….Cei doi regretau ca au incurcat UTA si spuneau ca daca ei sunt broscari,eu stiu cum canta broasca ???Mi-au spus ca broasca lor face >oaca,oaka ce-a batut pe uta…..<.Ce sa le mai raspund celor 2 prieteni ???Lauda lui Dragan -Iedu nu a facut bine in acel meci si uite ca Chindia le-a traso si doar noi cu UTA am pierdut la urmasii Bratienilor…!Era bine daca Iedul ,,il facea ,,pe TANTAR,,cu BV,dar asa e cand nu prea le ai cu dedesupturile fotbalului sau mafia din acesta.Singura noastra speranta e sa batem pe toate echipele la Siria,sa castigam la Juventus si-n alte deplasari,iar BV sa se incurce…dar ei au ADEVARATI OAMENI DE FOTBAL, nu laudarosi…Hai UTA !

    0
    0
  8. Chipirliu =Dudu Georgescu-marca 4 la Resita sa capete =papucul de aur= stia cat trebuie celelalte terminasera
    asa e fotbalul la noi Bucurestiul are statut special.Nu credeti Sebisul asteapta de 6 luni 3 puncta.Dinamo cu datorii de milioane…,pe Rapid cautau sa.. dar nu sa mai putut ..Rusine

    0
    0
  9. Promovarea pt. locul doi care duce direct in liga1a ,se joaca inca pt. UTA.,dar de acum incolo pt. UTA. fiecare meci va deveni o finala pana la final. Rosule !!! Ce se intampla cu Piccione ca decand a venit la UTA. ,nu a jucat decat cateva minute si atat !!! Daca UTA. reusea sa faca un transfer de un jucator de creatie la mijlocul terenului, care sa faca diferenta prin valoare, UTA. nu isi facea probleme. Este Andor dar a avut ghinionul de a se accidenta si asta sa vazut pe teren in jocul echipei. Daca nu isi revin cu picioarele pe pamant de acuma incolo si sa trateze meciurile asa cum trebuie, adio promovare !!! Primul test este duminica cu Luceafarul , meci care nu va fi nicidecum usor,va fi dificil pt. ca Luceafarul au jucatori care pot face diferenta ,Codoban, Arnautu, Matei,dar totusi cred ca daca UTA. se va mobiliza si tratand jocul asa cum trebuie, UTA. se va impune, altfel pa promovare !!! Eu zc sa fie de bine si hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. CA SE POATE !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button