UTA Arad

Antrenorul Luceafărului își laudă adversarul de duminică: „UTA – o echipă bună, cu potenţial de a se clasa pe locul 2, minim 3”





De pe 15 martie, Luceafărul Oradea are un nou antrenor principal pe banca tehnică. După ce Erik Lincar şi-a dat demisia, rolul acestuia la echipa bihoreană pe finalul anului 2016 şi acum două săptămâni a fost luat de Cristian Lupuţ şi Ioan Papp Deac. Totuşi, cum pe bancă în Liga a 2-a trebuie să stea un antrenor cu cel puţin licenţa A, „oficialii” grupării orădene l-au instalat în această funcţie pe Alexandru Kiss.

Debutul tehnicianului de 57 ani a fost negativ, atâta timp cât Luceafărul a pierdut cu 3-2 la Călărași, în condițiile în care la un moment dat gazdele aveau avans de trei goluri pe tabelă. Ca și UTA, „roș-albaștrii” de pe Crișul Repede au stat în etapa din weekend, prilej pentru un test cu FC Universitatea Oradea, liderul Ligii a IV-a Bihor. „Dubla” lui Matei și reușita lui D. Costea au înclinat balanța în favoarea divizionarei secunde, ce s-a impus cu scorul de 3-2.

Duminică dimineața, orădenii sunt oaspeții UTA-ei pe arena „Otto Greffner” din Șiria. „Îmi doresc să eliminăm greşelile individuale, care au fost un coşmar în ultimele etape. Ne propunem să jucăm deschis, curajos, nu ne vom cantona în apărare. Chiar am încredere că putem obţine un rezultat pozitiv duminică. UTA este o echipă foarte bună, dar cu Braşov cred că au făcut cel mai slab meci al lor. Au jucători de calitate pe faza ofensivă și mă refer la Petre, Strătilă, Curtuiuş sau Andor, fotbalişti care pot decide singuri un joc. Consider că UTA are potenţialul să se claseze la finalul sezonului pe locul 2, minim locul 3”, a declarat în presa bihoreană, Alexandru Kiss, „principalul” Luceafărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button