UTA Arad

Schimbare de mentalitate pentru Manea: „Mai atent, mai responsabil, duminică întâlnim cel mai periculos cuplu de atacanți”





Laurențiu Roșu a solicitat în iarnă un fundaș central și pentru că știa că Alexandru Manea va fi sta la fiecare cartonaș galben pe care îl va lua în partea a doua a sezonului. Au trecut patru meciuri, iar puternicul apărător e curat și e punct fix în „11”-le utist. La finalul săptămânii, arădeanul are treabă multă cu Marius Matei și Sergiu Arnăutu, „gurile de tun”ale Luceafărului. „Vom avea în față doi dintre cei mai buni atacanți din serie, poate cel mai periculos cuplu. De fiecare dată când am evoluat împotriva lor i-am simțit puternici și mai au și experiență. Trebuie, însă, să-i anihilăm, să încercăm să nu primim gol. Dar, până la urmă, scopul nostru principal rămâne victoria, adică un gol mai mult decât adversarul”, a spus utistul.

Un obișnuit al avertismentelor, Manea nu a mai văzut unul din toamnă. „Mi-am schimbat mentalitatea, sunt mai atent și mai responsabil, iar asta nu se datorează neapărat concurenței mai mari odată cu venirea lui Adili la echipă. Pur și simplu sunt eu altul”, mai susține fotbalistul originar din Bocsig.

Iar dacă Alex Manea nu poate fi scos din centrul defensivei, Mevlan Adili a prins un loc de titular pe banda dreaptă, iar Roșu e destul de mulțumit de fundașul macedonian. „E un jucător profesionist, atât pe teren, cât și în afara lui. Sunt foarte mulțumit de cum a intrat în meci la, iar jocul lui a fost destul de bun și contra Brașovului. Adică, pe fază defensivă nu a întâmpinat probleme, ci doar la construcție a greșit unele pase. Rămâne de văzut dacă voi apela din nou duminică. Deocamdată îi transmitem și pe această cale un sincer la <<La Mulți An>>, căci face chiar azi 23 de ani”, a precizat antrenorul „roș-albilor”.

FOTO: Ciprian Petcuț









4 comentarii

  1. Bun Adili , este un jucator bataios, ambitios,fiind cel mai bun jucator al UTA.-ei in meciul cu Brasov. Merita din plin sa fie titular incontestabil.

    0
    0
  2. Daca nu bateti cu bihorenii inseamna ca nu aveti valoare si trebuie adusi altii pt sezonul urmator fiindca voi doar din gura sunteti ,,mobilizati”

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button