Liga a 3-a

Rezultatele etapei a 21-a, Liga III-a (seria a IV-a): Galda e noul lider, Ripensia e și ea serios în „cărțile” promovării!





Azi

ACS Poli Timişoara II – Pandurii Târgu Jiu II.  4-0

Pădurariu (16 – pen., 24), Bârnoi (35, 36)

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Performanţa Ighiu  1-1

Niţă (90 – pen.) / Circov (17 – pen.)

Unirea 1924 Alba Iulia – CSM Lugoj  1-2

Onacă (32) / Bozian (47, 61 – pen.)

CNS Cetate Deva – CSM Şcolar Reşiţa  2-1

Tecsi (17), Vaştag (35) / Beloescu (59)

Millenium Giarmata – UTA  II,  3-1

Artimon (33), Domşa (36), Ghighilicea (43) / Costin (66)

Industria Galda – Naţional Sebiş    1-0

Mureşan (58)

Gloria Lunca Teuz Cermei – Ripensia Timişoara     0-4

Ndiaye Mediop (2, 61), Călin Toma (44, 55)

Clasament

Etapa viitoare (29-30 aprilie): Pandurii II – Giarmata, Sebiș – ACS Poli II, Ighiu – Galda, Lugoj – Becicherecu Mic, Ripensia – Alba Iulia, Reșița – Cermei, UTA II – Deva.









Un comentariu

  1. Am vazut meciul de la Galda care a fost un meci peste nivelul ligi 3-a si in lipsa gazetarilor aradeni,am discutat doar cu Cojocaru,secundul sau Ilie Stoian si d-l LAZAR de la administratia pietei Sebis,plus cu unii jucatori sebiseni.Sebisenii au luptat mult,Barsanel si sarbul Savic au evoluat f.bine si avand statura impunatoare pot juca ca fundasi la UTA ,Galda a jucat militareste,aproape,,la os,,,iar dupa 1-0 unii galdeni aveau crampe ???ori se tavaleau pe jos ca Dumitrica sa le aplice cartonase sebisenilor…Un moment hazliu a fost cand Biba cu nr.10 al galdenilor era chipurile accidentat,antrenorul; Ciuca l-a schimbat cu alt jucator,iar Biba urla la central ca vrea sa reintre in joc…!!!!!!Foarte suparati la final au fost sebisenii,ei ratand 2-3 ocazii mari !La meci a fost si un oradean in apropierea delegatiei din Sebis si de la acesta am aflat ca poate Luceafarul Or. ar fi pierdut la Siria cu UTA,daca macar li se promitea o masa,caci UTA era tare neputincioasa in acel meci de 0-0……!In continuare doresc succese si promovare a Nationalului Sebis !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button