UTA Arad

„Miniștrii” apărării în Colentina, Miron și Manea, vor să prelungească seria victoriilor utiste: „Puncte și cu Satu Mare și suntem acolo!”





Cu 56 de goluri înscrise până sâmbătă, Juventus era – și rămâne – echipa cu cea mai bună ofensivă din liga secundă. Atacantul Bogdan Chipirliu semnase 26 dintre reușite, iar UTA s-a trezit cu gol primit încă din minutul 5. Până la urmă defensiva arădeană și-a făcut treaba bine, bucureștenii n-au mai punctat, în timp ce golurile lui Curtuiuș și Gligor au urcat UTA pe locul 3.

Doi dintre utiștii care au potolit apetitul ofensiv al „alb-negrilor”, respectiv fundașul Manea și portarul Miron, au vorbit pentru uta-arad.ro imediat după primul eșec pe teren propriu al liderului.

„Mă bucur că ne-am făcut treaba, deși am dat de o echipă foarte bună. Importante sunt cele trei puncte, care ne țin sus. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor, la vestiar ne-am mobilizat foarte bine cu toții, am discutat între noi, Alin era puțin dezamăgit, cu toții ne-am așteptat să marcheze din penalty, până la urmă a reușit să înscrie și mă bucur foarte mult pentru el. Vrem trei puncte și cu Satu Mare și suntem acolo!” – Bogdan Miron.

„A fost foarte greu, ne bucurăm foarte mult că am câștigat și rămânem acolo sus. Nu știu dacă va mai bate cineva aici, Juventus e echipă bună, se și vede diferența de puncte dintre locul 1 și locul 2. Sperăm să rămânem pe drumul cu victorii, să adunăm cât mai multe puncte la sfârșit”.  – Alex Manea.









Un comentariu

  1. Ii batem Miroane si pe astia de la Satu-Mare ,chiar daca v-or veni sa isi vanda scump pielea pt. ca nu au ce pierde si sanse la promovare nu mai au de niciun fel. O sa mai avem o deplasare foarte grea la Calarasi si apoi la Clinceni, un meci abordabil pt. noi , dar pana la urma , o sa iesiti voi la liman si o sa promovati direct de pe locul doi si va fi o mare, mare sarbatoare la acest club UTA., care ESTE CEA MAI TARE DIN PROVINCIE !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA . ARAD !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. FOREVER !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button