UTA Academie

Prezența la turneul final prinde contur și la juniorii mari: UTA Under 19 – Drobeta Turnu Severin 5-0





Codașa de pe malul Dunării nu a avut nicio șansă în „fieful” tinerilor utiști, care sun bine înfiipți în lupta pentru unul dintre cele două locuri ce duc la turneul final în Liga Elitelor.

Răzvan Țurcanu a fost omul de gol al UTA-ei, cu un „hattrick”. Puternicul vârf a marcat de două ori chiar în primele 10 minute după centrările din bandă ale lui Lezeu. Apoi, Pop a transformat un penalty obținut de Mager, iar același Țurcanu a stabilit scorul pauzei cu un șut puternic de la semidistanță în stânga portarului. În partea a doua, arădenii au mai slăbit ritmul, dar tot au mai înscris odată, prin nou-intratul Mandache, după o bâlbâială a defensivei adverse.

S-a încheiat 5-0, iar runda viitoare „roș-albii” au parte de un adevărat derby în zona turneului final, pe terenul celor de la Ardealul Cluj. „Credem cu adevărat și în acest al doilea obiectiv stagional, după calificarea în finala Cupei. Și nu iau în calcul doar poziția bună din clasament, ci și jocul bun prestat. Și astăzi, băieții au fost preocupați de joc, au creat destule acțiuni legate, frumoase, la poarta celor de la Drobeta, iar rezultatul e mai mult decât meritat”, a spus Dan Oprescu, antrenor la UTA Under 19, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.

Arădenii au intrat pe teren în formula: Mureșan – Iova, Rogojan, Savin, Revesz (67 Laza) – Al. Bodri (52 Vasile), Brănișteanu – Lezeu, Pop (58 Mandache), Lezeu – Țurcanu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button