UTA Academie

Cristi Păcurar, admis la cursul pentru obținerea Licenței A UEFA





Clubul UTA este pe cale să întregească lista antrenorilor licențiați cu Cristian Păcurar. Profesorul de pe banca „satelitului” Bătrânei Doamne, alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin, a primit vestea acceptării la cursurile Licenței A UEFA, pe care le va începe la începutul lunii iunie. În total, vor fi cinci module, iar examenul final va avea loc în toamnă.

Chiar dacă nu a jucat fotbal la un nivel înalt, Păcurar are meritul de a fi descoperit și lucrat cu fotbaliști ca Răzvan Oaidă, Emanuel Vasi sau David Popa, transferați la 16-17 ani la grupări importante din Anglia. De altfel, cei trei sunt parte a generației 1997-1998 de la UTA, din care mai fac parte și Dennis Man, transferat recent la Steaua, dar și Adi Petre, Ionuț Tănase sau Albert Stahl, componenți de bază ai UTA-ei în Liga a 2-a. Chiar dacă pentru puțin timp, Cristian Păcurar i-a avut elevi și pe Răzvan Riviș, Cristian Bălgrădean, George Țucudean sau Florin Purece, fotbaliști care au destule prezențe pe scena primului eșalon fotbalistic al țării.

Vă reamintim că în toamna anului trecut, Cristian Todea a absolvit cursul de Licențiere UEFA A+B, iar Dan Oprescu a fost admis la Licența PRO.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button