UTA Academie

Ultima rundă la Elite, bifată cu rezervele: UTA Under 19 – LPS Bihorul 2-2





Echipa Under 19 a UTA-ei a terminat la egalitate, 2-2, întâlnirea cu LPS Bihorul, ce a contat pentru ultima etapă a seriei vestice. Alexandru Lezeu a deschis scorul destul de repede, după ce a reluat plasat, din centrul careului, o pasă a lui Mager. Acesta din urmă a fost la orgininea golului doi, înscris cu largul concurs al unui adversar.

Dan Oprescu, Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin și-au menajat marea parte a titularilor, cu care – de altfel – au făcut, începând cu ora 16, un joc școală cu grupa de 2001 a lui Sandu Gaica. Astfel, contra LPS-ului au evoluat: Mureșan – Savin, Rogojan, Curta, Dinculescu – A. Bodri (71 Vasile), Brănișteanu – Mager, Mandache (35 Laza), Vasile, Lezeu – Țurcanu. „Am condus cu 2-0, dar i-am adus pe adversari în joc la finalul primei reprize printr-o greșeală de portar. În fine, fiind deja calificați în semifinale, am menajat, iar scorul – practic – nu a avut nicio importanță azi. Toate gândurile noastre se îndreaptă deja spre meciul de duminică, cu Dinamo”, a spus Adi Ungur după ultima rundă a seriei de Vest a Ligii Elitelor.

Duminică, 14 mai, UTA joacă prima manșă a semifinalelor. Pe arena din Sînnicolau Mic descinde formația U19 a clubului Dinamo București, campioana seriei estice. Meciul începe la ora 12:00.

FOTO: UTA Media Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button