Fotbal judetean

Modan a schimbat prefixul și speranțele rămân aprinse: Crișul Chișineu-Criș – Voința Mailat 5-0





Formația de pe Crișul Alb ține pasul cu rivala Lipova, iar ultimele două runde vor fi cu adevărat extrem de încinse. Dacă „șoimii” au realizat „pokerul” la Felnac, Crișul le-a administrat o „manita” celor din Mailat, care nu au contat pe Barabaș între buturi.

Multe de spus nu ar fi despre desfășurarea partidei, doar că „traficul” a fost mai mereu spre buturile lui Lazea, iar Nicu Modan a fost omul cu finalizarea. Golgheterul campionatului a pus capul la centrările lui Ciornei, Pavel și Jichici, în minutele 15, 63 și 71, dar a marcat și dintr-un penalty obținut de același Jichici (min. 52). În plus, atacantul Crișului a oferit și „assistul” pentru latul din 6 metri al lui Teședan, din minutul 40. Au mai fost și alte situații de gol de partea gazdelor, în timp ce „alb-verzii” au ajuns doar sporadic în suprafața de pedeapsă adversă.

S-a terminat 5-0, iar Crișul ține aproape de elevii lui Flavius Sabău. „Ne-am făcut jocul fără probleme astăzi, s-a pus doar problema diferenței de scor. Chiar dacă Lipova are acum prima șansă la primul loc, nu ne-am consoloat și chiar ne punem mari speranțe într-un rezultat bun al celor de la Unirea Sântana etapa viitoare. Pe de altă parte, noi trebuie să rămânem concentrați, să luăm 6 puncte și dacă o vrea Dumnezeu ne vom întoarce pe locul 1. Cred că acolo ne este locul după ceea ce am arătat în acest sezon și cred cu tărie că eram și azi acolo, dacă Jude nu era eliminat la acea fază banală din derby-ul cu Lipova. Dar, repet, nu ne dăm bătuți”, a avertizat Nicu Modan, cel care a schimbat prefixul la capitolul goluri marcate, ajungând la cifra 30.

Tot în tabăra lui Mihai Roșca am mai consemnat revenirea pe gazon, după o lungă absență, a lui Selejan, dar și absența pentru o accidentare a lui Alin Mihai. Totodată, Asandului s-a despărțit deja de viceliderul Ligii a 4-a.

Formații:

Chișineu-Criș: Mucha – Ciornei (76 Selejan), Al. Pavel, Lung, Jude (71 Lavrincsik) – Borșa, Turcuș (68 Marinescu), Jichici, Fl. Gâlcă (79 Horga) – Modan, Teședan.

Mailat: Lazea – Bagor, Al. Lazăr, Cernat, Ciucifara – Morariu (69 I. Crișan), Ungureanu, V. Căliman – Epure (68 Kașa), Mateucă (64 Roșu), Cheșa. 

Arbitri: Bogdan Loredan – Paul Ardelean, Sergiu Burcă.

Observatori AJF: Leontin Buda, Teodor Jușca.









Un comentariu

  1. Cine ii și Barabas ala de a fost o așa mare absenta ? Atata îl tot băgați in seama , dar el ii mai slab ca și Lazea !

    0
    0
  2. Ai niste declaratii Modane, de ma doare mintea. Daca Jude nu era eliminat, voi erati pe primul loc! Tare! Deci toata echipa=0, cu Jude in teren in repriza a 2 a, ati fi batut Lipova! Esti caraghios! Apropo, de ce a plecat Asandului?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button