UTA Arad

Antrenorul UTA-ei despre ecuația promovării: „Locul 2 ar fi perfect, dar nici poziția a treia nu e un eșec”





Odată cu victoria de la Timișoara, obținută cu trei runde înaintea finalului, „Bătrâna Doamnă” e aproape sigură de prezența pe podiumul ligii secunde. Dacă Juventus e campioana incontestabilă a ediției 2016-2017, din câte se pare, Sepsi și UTA se vor lupta pentru cealaltă poziție direct promovabilă până în ultima etapă.

Arădenii vor trage tare să câștige confruntările interne cu Balotești și Chindia, dar – bineînțeles – iau în calcul și o participare la barajul de menținere/promovare în Liga 1. „Ne mai lipsesc două puncte pentru a fi și matematic pe locul 3, dar nu am renunțat nici la poziția a doua. Obiectivul este același și azi, promovarea, iar locul 2 ar fi perfect, extraordinar. Dar nici poziția a treia nu e un eșec. Ne dă posibilitatea să mai jucăm două meciuri, e adevărat cu fotbaliști de Liga 1 mai bine cotați, dar nu trebuie să cedăm. Vom lupta până la capăt”, a precizat Laurențiu Roșu.

Pe aceeași lungime de undă cu antrenorul său este și Gianmarco Piccioni, atacantul ce marcase primul său gol în tricoul UTA-ei chiar în derby-ul de la Timișoara. „Dacă terminăm pe locul 2, cu atât mai bine, iar dacă mergem la baraj, nu avem frică de nimeni. Suntem pregătiţi să jucăm cu oricine, nu ne dăm bătuţi, nu avem teamă, nu suntem timoraţi”, a menționat atacantul italian.









Un comentariu

  1. Tot respectul pt antrenorul Rosu , dar el a fost adus aici pentru obtinerea promovarii , asa ca locul pe care il vom ocupa nu are importanta , daca vom promova va fi un succes , daca nu va fi un insucces . Dar avand in vedere media de varsta a echipei si nucleul format , eu zic ca si anul viitor ( in cazul nefericit al unei ratari ) ne vom bate la promovare . HAIDE UTA !

    0
    0
  2. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI BAIETII, HAI CU PROMOVAREA !!! Sa ADUCEM UTA. NOASTRA ACOLO UNDE A FOST ODATA; PE CULMILE FOTBALULUI ROMANESC SI INTERNATIONAL !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button