UTA Arad

Piccioni admite: „Când Petre și Curtuiuș marchează mai mereu e greu să prinzi echipa, dar sunt cel mai fericit dacă promovăm cu golurile lor”

UTA are o armă în plus pe acest final încins de sezon. Deblocat în derby-ul de la Timișoara, Gianmarco Piccioni recunoaște că are ceva mai multă încredere în el. „Sunt foarte fericit în primul rând pentru mine, căci așteptam demult acest prim gol la UTA. M-am pus la  dispoziția echipei de când am venit aici, nimănui nu-i convine când nu joacă, dar când Petre și Curtuiuș marchează mai mereu, e greu să prinzi echipa. Eu chiar le doresc să continue pe aceeași linie și voi fi cel mai fericiy dacî promovăm cu golurile lor. Apoi, dacă Mister va apela și la mine, sunt pregătit să ajut, să dau 100% când voi intra pe teren”, a punctat italianul la conferința de presă ce precedă confruntarea de joi, cu Baloteștiul.

Întrebat dacă a fost felicitat de prieteni și cunoștințe după reușita de la Timișoara, „Pici” a adăugat: „Am primit destule mesaje de la cei care îmi urmăresc mereu evoluțiile, dar, până la urmă, nu am câștigat Champions League. Noi știm aici cât de important era pentru suporteri, oraș și echipă să câștigăm acest derby, dar mai avem două finale, cu Balotești și Chindia și apoi vedem unde ne clasăm. Dacă vom juca barajul, nu ne este teamă de nimeni”. Logodnica ta a remarcat gestul făcut după golul de duminică? „Știe că sufăr când nu joc, dar e mereu alături de mine. Important este că suntem fericiți și mergem mai departe”, a mai spus utistul.

Dacă va ajunge la barajul de menținere/promovare în Liga 1, Piccioni ar putea avea șanse mai mari să joace și asta pentru că UTA va trebui să respecte regula cu un singur fotbalist Under 21 în formula de start. La această oră, datele pentru duelurile tur-retur nu se cunosc, dar asta și pentru că arădenii au o propunere, Sepsi, alta, iar formațiile de Liga 1 din zona „roșie”, ACS Poli, Chindia sau Pandurii încă nici nu au fost chestionate asupra acestui subiect.

FOTO: Ciprian Petcuț

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Brailenii, numai fotbal nu a jucat cu Sepsi !!! Au facut figuratie pe teren, au venit ca, niste turisti la Sf. Gheorghe !!! Asta este !!! Poate Mioveniul sa ii mai incurce, sa vedem, dar sa vezi si mai interesant ca, Chindia, o sa vina la Arad sa incurce UTA. , dupa acel 3-0 ,administrat pe Eugen Popescu !!! FOARTE INTERESANTA ULTIMA ETAPA !!!

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close