UTA Academie

Păcurar: „Ne-a lipsit doar…trofeul, Viitorul mai proaspeți. Chiar și domnul Burleanu știa despre toate fronturile pe care am luptat în acest sezon”





Doar un an de zile a stat Cupa României în posesia UTA-ei. După finala de azi, de la Ploiești, Viitorul Constanța a intrat în posesia trofeului, marcând cu un gol mai mult la loteria penalty-urilor. Scorul celor 90 de minute regulamentare a fost 1-1, după reușitele semnate Petre, respectiv Rusu, însă, după numărul de ocazii, echipa lui Gică Hagi e câștigătoare meritorie.

Regretul e că arădenii nu au putut ține ritmul din prima repriză și după pauză, iar Cristian Păcurar știe și de ce. „Nu am avut prospețime, sau cel puțin nu la nivelul adversarilor de azi. Terminăm un sezon foarte solicitant, cu jucătorii noștri luptând pe 4-5 fronturi, campionat și cupă la juniori, Liga 2-a și Liga 3-a, ba chiar și Liga 4-a unii dintre ei. Chiar și domnul Burleanu știa despre toate astea, iar la festivitatea de premiere ne-a și spus zâmbind vorba cu alergatul după mai mulți iepuri. Sigur, nu ți-este totuna când pierzi o finală, un trofeu, dar, ajungând la penalty-uri, era clar că se poate întâmpla orice. Eu și colegii mei din staff suntem mulțumiți de băieți, chiar îi felicităm și pentru jocul de azi. Să nu uităm că am jucat cu echipa ce a participat în acest sezon în Youth League și, zic eu, ne-am ridicat la nivelul ei”, a menționat Păcurar, care conduce destinele UTA-ei Under 19 alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.

Utiștii Sebastian Mara și Adi Petre au luat și două titluri speciale, cele de portarul și jucătorul finalei, dar: „Au zâmbit pentru fotografi, în sinea lor sunt triști pentru locul 2. Lor și celorlalți le spunem să continue să muncească la fel de bine și vor ajunge departe în fotbal”, a adăugat Păcurar.

Delegația utistă va urmări din tribunele arenei „Ilie Oană” finala Cupei dintre Astra Giurgiu și FC Voluntari, iar apoi se va îmbarca în autocar pentru drumul de întoarcere.

 









Un comentariu

  1. Și acum in 3,2,1 secunde va apărea un părinte acid la adresa lui Păcurar, pt că fiul lui a rămas pe tușe

    0
    0
  2. Ar trebui săi mulțumim acestui om,chiar dacă omul este mai la concret și deranjează,dar fără acesta generație noi la juniori eram cam mici,așa ca Păcurar lăsai pe frustrați sa vorbească ca tu ai făcut și faci o treaba buna!

    0
    0
  3. din cite vad si citesc aici pe site inteleg ca se vrea debarcarea lui Rosu si instalarea( sustinerea) lui Pacurar cu tot cu grupa lui de 98,iunlocuind actula echipa de seniori..

    0
    0
  4. mai taci ma ,ca tu esti capul rautatiilor, stergi ce nu iti place tie si numai pro Pacurar esti..de ce nu ai scris ceva de el cand o fost problema cu licenta ? te-a sunat conducerea clubului sa nu scri nimic de Pacurar?si cate prosti a facut omul asta tot timpul la-i acoperit…omenii tot ti-a spus pe aici pe site cu ce magarii se ocupa acest mega antrenor si tu tot o tiiii cu dovezile,lasa ca sti si tu ce fel de om este acest pacalici dar nu vrei sa recunosti , esti penibil sa sti ,daca vrei dovezi cauta investigheaza ca de aceea esti ziarist, dar no.. ma lipsesc de siteul tau ..de tip sovietic,comunist…

    0
    0
    1. nu scriem si nu stergem la comanda … nici nu preluam aiurea un articol scris in presa centrala inainte de meciuri importante pe care le aveau de jucat juniorii de la Elite cu echipe din Bucuresti și de langă … asa zisele probleme mentionate acolo le au in CV aproape toti cei inscrisi la cursurile de antrenori pentru ca au antrenat echipe de esaloane superioare fara a avea si licenta corespunzatoare … voi puteti scrie ce vreti la comentarii, noi ne ocupam doar cu realizarile copiilor si antrenorilor lor si nu cu barfe si judecati de valoare … nu facem investigatii, scriem doar despre competitii si promovam sportul aradean …

      si noi ne lipsim de comentariile tale rautacioase … zilele trecute ai scris pro sepsi cu cuvinte stalcite maghiare ca sa iriti adevaratii utisti necajiti dupa o infrangere … asa face un aradean si un utist? ce treaba ai tu cu un antrenor de la juniori care a avut rezultate la elite? tu ce fel de om esti? negativist, vezi doar rau in jur, conspiratii …

      0
      0
  5. Luciane , de ce nu mai putem da reply la un comentariu ( aceasta facilitate vad ca a ramas doar la tine ) ?

    0
    0
    1. mister … s-a mai intamplat si si-a revenit singur … eu intru direct din administrare … chiar nu stiu ce se intampla …

      0
      0
  6. Bravoo echipei pentru prestatie Nu am fost cu nimic mai prejos decit Laudata academie a lui Hagi a tremurat serios Daca sunt asa echiipa mare cum se tot vintura prin presa Ar fi trebuit sa ne deea trei -patru un meci Nu sa ajunga cu noi la penalty-uri Unde doar o ratare a facut diferenta Sa nu uitam anul trecut aceasi echipa a UTA-ei o intorcea pe marea echipa a Viitorului de la 2-0 la 4-2 in supercupa iar in in final cistiga trofeul socind pe toti Cum Academia marelui Hagi invinsa ? E drept cu 5 -4 dar invinsa Am un mare regret ca nici una din mareile televiziuni sportive Nu gaseste spatiu sa transmita ciiteva meciuri din campionatul elitelor U19 Am avea ce vedea sincer Mi-as dori sa ii mai vad pe baietii de la UTA la categoria asta Joaca frumos curajos

    0
    0
  7. daca nu or mai fost aia de 97 in ekipa, si nici Stupi antrenor, acuma s-a vazut ca cei de 98, 99 nu prea pot numai pe fortele lor! Anul trecut, cand la Elite si la Cupa Roamaniei skeletul ekipei a fost facut de cei de 97, victoria afost destul de fireasca! dar UTA nu moare… speram!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button