UTA Arad

Eforturi supraomenești pentru recuperarea lui Manea pentru baraj





Fără să-și cunoască încă adversarul, dar nici datele de disputare ale celor două meciuri de baraj pentru Liga 1, UTA își calculează atent pașii până la prima manșă. Încă rămâne de văzut cu ce jucători va aborda Laurențiu Roșu meciul fără miză cu Chindia Târgoviște, dar un lucru e sigur, Alex Manea e indisponibil pentru jocul de sâmbătă.

Fundașul central al „roș-albilor” a efectuat ieri un RMN la genunchiul piciorului stâng, la care s-a accidentat cu Baloteștiul, iar verdictul a fost: rupturi fibrilare pe ligamentul colateral extern. Tratamentul ca la carte spune că Manea ar trebui să-și imobilizeze pentru cel puțin două săptămâni genunchiul într-o orteză, după care să înceapă ședințele de recuperare.

Dar, fizioterapeutul Zsolt Nagy va încerca să grăbească procesul de vindecare, propunând infiltrații cu plasmă în zona afectată. Fiind considerată la nivel mondial una dintre cele mai inofensive și netoxice metode de control în procesul de regenerare injectarea de plasmă bogată în plachete (PRP – Platelet Rich Plasma) este un tratament revoluționar, care are la bază o idee simplă: aceea de a folosi pentru vindecarea și regenerarea țesuturilor, resursele interne ale fiecărui organism.

Așadar, se speră ca Manea să se pună pe picioare până la ora barajului, mai ales că „Bătrâna Doamnă” are deja un fundaș central pe bară, este vorba despre Richard Filaret.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button