UTA Arad

Utiștii admit: „Un baraj cu ACS Poli – bun din punctul de vedere al capacitării suporterilor”





Echipa fanion a Aradului mai are de așteptat patru zile până să-și afle adversarul la barajul de menținere/promovare în Liga 1. Lupta e strânsă în ultima etapă a play-otului și e posibil orice, mai ales că toate echipele implicate evoluează în deplasare.

După cum a și spus la finalul meciului cu Baloteștiul, Laurențiu Roșu a demarat operațiunea de studiu pe îndelete a posibilor adversari de la baraj. Deși a fost plecat în Spania, pentru a-și revedea familia înainte de sprintul final la UTA, tehnicianul arădenilor a recunoscut că a văzut partidele în care au fost implicate Pandurii, ACS Poli și Concordia Chiajna în penultima rundă a play-otului. „Sincer, mă așteptam ca și Pandurii să bată, ținând cont de faptul că aveau un moral bun după victoria de la Timișoara. Poli și Chiajna nu au avut probleme, sau, mă rog, Concordia doar o repriză, dar mai elocvente vor fi meciurile de duminică. Nu pot spune acum pe cine prefer la baraj. Toate au plusuri și minusuri, se va juca 11 contra 11 pe teren, poate doar dacă ne gândim de apropierea geografică și de rivalități să ne dorim o formație mai mult decât altele. Într-adevăr, la Timișoara ar putea veni mai mulți suporteri să ne susțină, la Chiajna am juca pe sintetic, pentru Pandurii trebuie să mergem până la Severin”, a menționat Laurențiu Roșu, care are și cunoștințe vechi printre posibilii adversari, respectiv pe timișoreanul Cânu, pe care l-a antrenat din postura de secund la Vasului, dar și pe ilfovenii Cristescu (ex. Petrolul) și Grădinaru (ex. Steaua).

„Într-adevăr, un baraj cu ACS Poli ar fi bun din punctul de vedere al capacitării suporterilor. Oricum, va trebui să fim pregătiți sută la sută pentru cele două meciuri, atât fizic, cât și mental sau organizatoric”, a completat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

 









Un comentariu

  1. Motorul nici nu e decopertat inca in totalitate. N avem noi nici un chef de liga 1 plus ca nu cred ca butem iesi bine dintr o dublă. Daca era un singur meci poate poate.

    0
    0
  2. domnilor de la UTA e clar ca nu va doriti Timisoara si nu datorita valorii acesteia ci datorita faptului ca ar merge multi aradeni iar voi nu puteti sa va face jocurile asa usor. Chiajna si Pandurii da e usor daca se joaca in timpul saptamanii sanse sa mearga multi aradeni sunt foarte mici. in sinea voastra o infrangere cu panduri si chiajna nu conteaza insa o o infrangere cu recas va fi greu de acceptat de noi fraierii care mai cred in voi. @dan eu o sa merg la baraj oriunde se va juca si o sa ii taxes daca vad indiferenta pentru ca e clar din ultimile actiuni ale echipei ca nu se doreste promovarea . Pai pentru ce naiba ai facut achizitiile din iarna., pt ce cantonament in Spania, pt ce deplasarii cu avionul, pt ce lai adus pe Rosu puteai ramane cu Todea si Botis bagai mai multi tineri pregateai echipa pt sezoanele cand se va dori promovarea nu te bateai cu pumnul in piept ca vrei promovarea suporterii intelegeau sustineam la fel echipa. Pentru mine acestea sunt niste subiecte la care as vrea niste raspunsuri insa la secretomania conducerii raspunsurile astea nu o sa le primesc niciodata. Forza UTA victorie in baraj. @darthept circula un zvon ca si sezonul viitor tot pe siria stadium vom juca poate nu tot sezonul turul aproape sigur la cum merge treaba pe Motorul

    0
    0
  3. Stadion nu avem la ora asta…lot de primă ligă, ba…consider că nu-i o tragedie dacă pierdem barajul. Dar pentru sezonul viitor trebuie să ne pregătim serios, sunt mulți jucători care poartă tricoul ăla absolut degeaba…dacă nici la anul nu reușim promovarea ori suntem proștii țării ori suntem ticăloși.

    0
    0
  4. Ce promovare visati cu BD-ul aradului !!! Toata conducerea la BD la batalion disciplinar !!!! Cine a facut armata stie ce este !!! Unde scrie in contractul vreunui Gradinaru ,, Meszar,, etc promovare obligatoriu ca altfel zburati ???? Nici unde !!!!! Ani trec salarul vine restul e gargara !!!! Domnilor eu totdeauna am zis uta bd este o fabrica de bani ptr prieteni care habar nu au de fotbal .!!!! Barajul o sa fie un esec mare mare si din punct de vedere sportiv si financiar !!! Nu mai prostiti lumea mai ales pe cei care cumpara bilet !!! Barajul este bun pentru atletico dar numai in cazul in care Petre marcheaza si este vandut si o sa mai primeasca si uta bd ceva maruntis de la TV !!! In rest incepe vacanta cu prime bunicele doara am indeplinit obiectivul locul 3 de baraj si atat !!!

    0
    0
  5. Problema e ca se vede cu ochiul liber, ca nu se vrea promovarea. Iar ne-au aruncat un baraj in fata, si față, las ca e destul pentru prosti. Dar sa stiti domnilor conducători, ca nu e destul, acest brand nu-l puteți umiliți până la nesfârsit. Mai terminat cu jocurile de culise, căci nu suntem fazanii vostrii. In rest doar atât, Pentru noi doar UTA contează.

    0
    0
  6. Bai „La anu și la mulți ani” tu cind îți iei salariu e un eveniment?ce problema ai tu cu prime ,salarii etc…..poți avea cu jocul echipei dar nu cu un lucru normal acela de a primi salariu!in alta ordine dacă nu erau acești oameni pe care tu ii enumeri aici erai la derbi la Vinga….ești vreun frustrat dintr-un ciclu de frustrați sau un fel de Marțipan sau broscar !dute ma tu la UTA aia a ta care de fapt nu exista care au desființato alți pe care tu probabil in magazia ta cu creier stafidit ii divinizezi!

    0
    0
  7. As vrea toti specialistii si perfectionistii care isi bat joc de munca echipei si iau in deradere eforturile echipei pentru promovare , in eventualitatea unei succes la baraj sa apara aici si sa isi ceara scuze public pentru toate acuzele lor . Dar tare mi ca politica strutului va fi aplicata si aici , iar toti se vor face ca ploua. Halal…

    0
    0
  8. Geo chiar esti naiv rau..nimic nu ne indica ca se vrea promovare, nici jocul echipei nici cel al conducerii, de patronii echipei nici nu are rost sa vorbim..daca se vroia promovare pe motoru se lucra 24 de ore pe zi, pt ca cele 4000 de locuri promise sa fie gata pe 16 iulie data primei etape in liga intai! Esti incredibil de prost si datorita unor creduli ca tine orasul asta merge inapoi in timp! Pun pariu ca esti fan gogu

    0
    0
  9. Mai cartoafa , vezi ca eu nu am jignit pe nimeni, asa ca daca bibilica te duce doar se asemenea cuvinte, vezi ca sunt locuri cate vrei libere in Checheci unde te vei simti ca acasa.. Parerea mea e ca ar trebui sa fii dus cu pluta sa nu iti doresti promovarea , in Liga 1 chelt cu deplasaril sunt la fel , doar salariile si primele marite ,dar acestea sunt acoperite cu usurinta din drepturi TV si sponsori . Nu mai vorbesc ca daca tot se vrea vanzarea de jucatori , cota lor e cel putin dubla in Liga 1 . Crezi ca de tampiti au promovat ungurii , cu tarlaua lor de stadion cu tot ?

    0
    0
  10. -barajul se va juca cu Panduri sau Concordia.Mediasul ar treui sa fie prost sa faca jocul Concordiei/vezi anii trecuti
    -ori care ar fi UTA va pierde– conducerea nu misca un pai/ cu asemenea lot in Liga 1= retrogradare
    -Conducerea judetului nu face nimic=Vedeti Craiova, tg Jiu–acolo se vede ca se lucra.. la Arad….. cine e vinovat–aradani asa au votat

    0
    0
  11. mai ceva…urmariti Concordia botosani///priviti repriza intai==urmariti atent cum joaca la inceputul celei de a doua
    dupa 2 goluri prmite dau dor impresia ca joaca===parerea mea blat 100%

    0
    0
  12. Leo corect e ca pe cei primarie ii doare undeva ai dreptate insa si geo are dreptate e clar la ora asta nu exista diferente intre cheltuielile din liga 1 si cea din liga 2 in liga 1 vin bani de la TV. Astazi pe un post national toata ziua UTA a fost acuzata ca nu vrem promovarea o stire bazata pe niste surse. Eu am o idee cine e in spatele acestor tiganii. Oricum imi doresc din tot sufletul sa le dam peste nas tuturor si sa promovam sa isi bage sursele gunoaielor de la d… unde ii doare cel mai tare. As vrea si daca nu promovam sa fim anul viitor colentina si sa nu mai acceptam transmisia meciurilor de acel post.

    0
    0
  13. La Craiova si Targu Jiu stadioanele se construiesc pe banii statului , iar la noi e alta poveste , dar asta nu scuza cu nimic faptul ca Ghita nu sa implicat ca primarii din localitatile amintite sa putem primi si noi aceasta facilitate

    0
    0
  14. UTA., va avea meci foarte greu cu oricare dintre cele trei echipe . Adevarul trist este ca, nu ca, nu se vrea promovarea ci, ca, UTA. noastra , pe langa cele trei divizionare de liga1, avem un lot slabut si nu vad cum v-om castiga barajul, poate printr-o minune Dumnezeeasca, numai asa. Asa ca, daca si barajul acesta va fi un esec ceea ce este foarte probabil, din editia viitoare a ligii a2a, trebuie sa se schimbe aproape totul la nivel de jucatori cat si de antrenor !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button