UTA Arad

Tănase: „Să ne menținem forma fizică și sportivă cu Chindia, poate vin să se răzbune, să ne dea cu terenul în cap!”





Mai sunt două zile până la finele stagiunii 2016-2017 a Ligii a II-a, una ce se va prelungi pentru UTA cu meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 1. Până atunci, sâmbătă, arădenii trebuie să încrucișeze săbiile cu Chindia Târgoviște, una dintre echipele ce au sperat la un moment dat la un loc în elită.

La Șiria, „Bătrâna Doamnă” ar putea alinia, din diverse motive, o echipă cu mai multe rezerve. Miza de clasament nu mai există, dar cel puțin Ionuț Tănase a găsit o alta: „Sigur, gândul ne zboară la baraj, dar până atunci trebuie să ne menținem forma fizică și sportivă, iar un meci oficial e binevenit. O să fie o partidă dificilă, căci cei de la Chindia poate vin să se răzbune pentru înfrângerea din tur, să ne dea cu terenul în cap. Am pierdut deja cu Baloteștiul, încă o înfrângere acasă nu e chiar bună pentru moralul nostru înainte de baraj”, a menționat tânărul mijlocaș central.

Tănase a fost titular sâmbăta trecută, la Ploiești, în înfrângerea din finala Cupei, cu Viitorul. „Chiar dacă nu am făcut în formulă completă decât un antrenament, chiar în ziua dinantea partidei, eu zic că am făcut un joc bun, legat, în special în prima repriză. Contează faptul că această grupă e împreună de la 6-7 ani, e omogenă, nu întâmplător am ajuns să jucăm o finală de Cupă și semifinala de campionat la Elite. Din păcate, contra Viitorului, am cam căzut din punct de vedere fizic după pauză, terenul s-a răsturnat spre poarta noastră și  poate am avut și ceva noroc că am împins meciul la penalty-uri. Ne pare rău că am pierdut trofeul, sper să ne revanșăm la baraj, unde nu cred că Mister va ține cont prea mult de cine e junior și cine e senior. Și anul trecut, am fost și patru juniori pe teren cu Voluntariul, sperăm ca de data aceasta să ajungem mai proaspeți la cele două meciuri decisive și să promovăm, indiferent cu cine vom juca”, a mai spus tânărul „închizător”.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Tanase !!! Cu Chindia este mai putin important acest meci ,oricare ar fi rezultatul pt. ca nu mai are nicio miza, un meci de vacanta. Vedeti ce faceti la baraj, motivandu-va cat mai bine pt. a face un meci bun si cu sperante de promovare !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button