UTA Arad

Utiștii așteaptă o ofertă de la LPF pentru dreptul de televizare al meciului de la Șiria, cu Poli! Petre nu mai pleacă la națională și e unul dintre promotorii barajului





Organismele ce conduc fotbalul românesc pun barajul de menținere/promovare în Liga 1, dintre ACS Poli și UTA, la capitolul…și altele. Din câte se pare, de abia mâine vom cunoaște echipa gazdă a manșei tur și implicit data și ora la care cele două mari rivale ale Vestului vor da prima bătălie. Digi și Dolce Sport își fac și ele planuri de transmitere a partidelor, însă cel puțin pentru cea de la Șiria au mică problemă. „Bătrâna Doamnă” și-a cedat drepturile TV pentru meciurile din Liga 2-a FRF-ului, care le-a tranzacționat pe…bani mărunți (asta e o altă discuție pe care am purtat-o la timpul ei), iar barajul e organizat de Liga Profesionistă de Fotbal. Aceasta din urmă are – într-adevăr – un contract (de vreo 80 de ori mai bănos) cu ACS Poli, dar niciunul cu arădenii. Prin urmare: „Credem că solicitarea noastră adresată Federației, ce ne-a reprezentat interesele în cedarea drepturilor TV în sezonul 2016-2017, este de bun simț. Probabil, se va ajunge la LPF, așa că așteptăm o ofertă oficială din partea lor pentru televizarea meciului de la Șiria, cu ACS Poli”, a punctat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.

Unul dintre promotorii meciului de baraj este cel mai prolific fotbalist al „Bătrânei Doamne” de după Revoluție. Adrian Petre, nu s-a mai prezentat la reunirea naționalei de tineret, ce începe în Liechtenstein campania de calificare la Euro 2019, Daniel Isăilă fiind de acord să îl lase la echipa de club în perspectiva jocurilor cu ACS Poli. În schimb, sub „tricolor” a ajuns un alt fotbalist crescut la Arad, de Atletico, din generația lui Petre. Este vorba despre mijlocașul Răzvan Oaidă, care acum îmbracă tricoul italienilor din Serie B, Brescia Calcio.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. BRAVOOO CONDUCERII de la UTA!! Sa le ceara bani poate se trezesc si aia sa includa si Liga 2 in LPF si sa imparta banii pe televiziuni si cu Liga2.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button