UTA Arad

Primă specială de promovare, dar: „Principalul beneficiu este să joci la București, Cluj sau Craiova, în loc de Balotești, Afumați sau Ștefănești”





Ca și sezonul trecut, pe Strătilă et. comp. îi așteaptă un bonus important în caz că ajung la „felia” frumușică din drepturile TV cuvenită prim-divizionarelor. Diferența a fost că în acest an, cel puțin de la mijlocul lunii aprilie și până au pierdut partida de la Călărași, utiștii au avut parte de prime de joc multiplicate, ajungând să încaseze câte 1600 de lei de titular, după victoria cu Olimpia Satu Mare.

Șirul s-a rupt la Călărași, pentru ca apoi să fie reluate odată cu succesele de la Clinceni și Timișoara, cu ASU. De această dată, însă, cele două prime se mai iau multiplicate cu 2, respectiv 3, doar dacă UTA promovează după barajul cu ACS Poli. Însă, pe lângă sumele pomenite până acum se adaugă: „Prima de promovare ce e stabilită încă de la începutul anului”, a menționat Codru Grădinariu.

Dar, Laurențiu Roșu a plusat. „Cred că principalul beneficiu în cazul unei promovări este imaginea fiecărui jucător. Adică să joci la București, Cluj sau Craiova, în loc de Balotești, Afumați sau Ștefănești. După părerea mea, e mai important câștigul sportiv, decât cel economic, chiar dacă nici acesta din urmă nu e de neglijat”, a adăugat Laurențiu Roșu.









Un comentariu

  1. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI BAIETII UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Nu te hazarda asa tare domnule Nelu ! Si eu as dori sa vad uta in liga 1 ,dar cred ca barajul se va juca doar 90 minute , in schimb as dorii ca uta sa-i bata pe recaseni de sa se pise pe ei sa le fie greata sa mai joace fotbal in viata lor , dar imi e teama ca va fi invers ….la ce a aratat echipa ultimele meciuri !

    0
    0
    1. Fotbalul nu e robotizat , asa ca nici un meci nu semana cu altul , realitatea e ca Poli are un lot net superior si ne va fi foarte greu. Dar sa avem sperante , ca astea nu ni le fura nimeni : )

      0
      0
    2. sper sa traiti o mare dezamagire, toti cei care sustine ti aceasta utabd, clona inventata de falcao cu sprijinul unor tradatori din galerie.si toti ce iubesc pe reala UTA, cu toti speram sa putreziti in ligile inferioare din campionatul romanesc. noi nu uitam ca ati luat UTA de la Aradeni si ati dat o pe mana unor smecheri. oare sotiile sau fiicele le-ati vinde asa cum ati vandut UTA?(adica dusmanului de moarte),unei echipe rivale ,care ura UTA pina in maduva oaselor, sa va fie rusine!!!

      0
      0
  3. Ai perfecta dreptate Dascale, nu te contrazic in nicin fel pt. ca Cimisorenii au prima sansa net superiori noua la toate capitolele, dar asta nu inseamna sa nu am un gram de speranta si sa ii incurajez pe baieti cu toate ca am fost suparat pe ei pt. ca, daca erau mai seriosi si concentrati, nu mai ajungeam sa jucam barajul ci eram promovati si acum ne bucuram cu totii !!! Daca este sa nu fie, asta este , o luam de la capat dar… cu alti jucatori mai buni in care conducerea trebuie sa ia lucrurile in mai serios si sa promovam odata ca, m-am saturat sa vad UTA. mea de atatia ani in liga2a !!! PE EI BAIETII, NU VA LASATI, POATE AVEM O SANSA PRIN DARUIRE SI AMBITIE , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button