UTA Arad

George Găman fluieră prima manșă a barajului Poli – UTA! Craioveanul – și la ultimul duel dintre cele două echipe





Comisia Centrală de Arbitri a dat publicității brigada ce va oficia prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga I, dintre ACS Poli Timișoara și UTA. După trei săptămâni, „alb-violeții” se reîntâlnesc cu George Cătălin Găman, „centralul” care a împărțit dreptatea în antepenultima etapă a play-otului primului eșalon, când Pandurii se impunea cu 1-0 pe Bega. Cu acea ocazie, craioveanul l-a eliminat pe brazilianul Henrique, care a intrat în dizgrațiile lui Ionuț Popa până înaintea „dublei” cu UTA.

Dar și mai interesant este faptul că purtătorul ecusonului FIFA din Bănie a arbitrat și la ultima „ciocnire” oficială dintre cele două echipe: UTA – ACS Poli 1-0 (gol Laso), de pe 8 martie 2013. Găman va fi asistat la cele două linii de Octavian Șovre (Oradea) și Mircea Orbuleț (București). Rezerva lor este Marcel Bîrsan, bucureșteanul ce a fluierat precedenta desfășurare arădeană pe „Dan Păltinișanu”: victoria cu 3-0 împotriva celor de la ASU Poli Timișoara.

Cavalerii fluierului vor fi notați de Stan Prodan, din Alexandria, iar observator din partea LPF a fost desemnat Viorel Ilinca, din Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button