UTA Arad

Vinerea Mare pentru Voinea și Drăgan la DGA București, utiștii rămân singurii audiați într-un dosar ce – teoretic – le mai implică și pe Foresta și Sepsi





UTA se află în centrul unui caz straniu, gen „valiza” becaliană din „speța” U. Cluj – CFR Cluj, din anul 2008. Conform informațiilor scurse din dosar, dar și al comunicatului emis de conducerea „Bătrânei Doamne”, arădenii sunt bănuiți că ar fi sprijinit-o financiar pe Foresta Suceava înaintea duelului cu Sepsi Sfântu Gheorghe. La data duelului dintre cele două echipe, „roș-albii” de pe Mureș și cei din Secuime se luptau la „baionetă” pentru locul 2 promovabil, iar moldovenii amenințau cu retragerea din competiție din pricina gravelor problemelor financiare. Direcția Generală Anticorupție a demarat ancheta la mijlocul acestei săptămâni, odată cu descinderea în forță la sediul grupării fanion a Aradului și audierea lui Alexandru Meszar (la Timișoara) și a lui Codru Grădinariu (la București).

Ieri, au venit rândul lui Florian Voinea, președintele din acte al FC UTA Arad și al lui Claudiu Drăgan, directorul sportiv al arădenilor, să se prezinte în Capitală. Audierile au durat în jur de trei ore, iar celor doi li s-a cerut să păstreze confidențialitatea celor discutat între patru pereți, cu procurorii. Cert este că s-a marșat pe aceeași bănuială, legată de sprijinul celor de la Foresta înaintea „duelului” cu Sepsi. Ciudat este că, în dosarul ce a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au fost luați la întrebări până acum doar utiștii, deși, teoretic, mai sunt implicate alte două grupări.  „După cum am declarat public și joi, nimeni din cadrul clubului nostru nu a fost anchetat sau audiat. Am aflat din presă de acest subiect, noi suntem 100% liniștiți că nu am făcut nimic ilegal. Nu suntem implicați în nciun fel, am căzut la mijloc în acest caz. Mi se pare că suntem o victimă de conjunctură, deși doar din punct de vedere mediatic. Altfel, repet, nimeni nu chemat la audieri sau ceva de genul acesta”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute Andrei Ciutac. De altfel, președintele Forestei are o altă mare preocupare în aceste zile, găsirea resurselor pentru începerea unui nou sezon de Liga 2-a.

Revenind, clubul arădean rămâne în joc de glezne în acest caz, despre care ar trebui să aflăm ceva detalii săptămâna viitoare, când anchetatorii sunt așteptați cu un comunicat de presă.

Un comentariu

  1. Mister Meszar ce ai merita putina smotoceala !!! Multi jucatori sau antrenori se vor inghesui sa vina la UTA cand vad ca-i DNA-ul prezent la club !!!

    0
    0
  2. noa, acuma va ia si voua jucaria(uta),cum ati luat-o si voi aradenilor,asa-i daca v-ati increzut in clubul atletico,mereu au dorit moartea clubului Uta. ha ha ha !!!

    0
    0
    1. Ha, ha, ha…cat de frustrati sunteti unii. Cei ce au facut UTA BD pot fi catalogati in fel si chip, insa un lucru nu poate fi luat de la ei: ei au salvat UTA ! Astazi nu mai aveam UTA fara ei…tu gica la ce meciuri mai mergeai ? sau tu oricum nu mergi, numai carcotesti pe la colturi…cred ca sunt unii dintre voi frustrati rau de tot, cred ca in fiecare seara (de existenta a UTA-ei) va bagati unghia in gat de ciuda inainte de culcare…nasoala viata aveti 🙂

      0
      0
    2. Atletico a dorit moartea clubului UTA ? Ei au luat jucaria aradenilor ? Scuza-ma amice gica , ai prizat ceva ? Sau ai cazut de pe luna direct in Arad zilele astea si nu ai habar de ce sa intamplat cu UTA in ultimii 5 ani

      0
      0
      1. pai….,se vede ce se intimpla,DNA, pariuri trucate,cumparari si vanzari de meciuri………ce sa mai vorbim,Martian e mic copil pe linga astia.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button