UTA Arad

Mihalcea pleacă de la Călărași și e favorit să o preia pe UTA!





Fostul dinamovist despre care sportarad.ro vă spunea că e în discuții cu echipa fanion a Aradului este Adrian Mihalcea. Nu v-am putut dezvălui numele, căci era sub contract cu Dunărea Călărași, dar acum e liber să accepte oferta UTA-ei. După ce a condus antrenamentele de luni şi marţi ale echipei călărășene, după reunirea pentru pregătirea noului sezon al Ligii 2, fostul atacant al „câinilor roșii” a ajuns, marţi seară, la un acord cu preşedintele Bogdan Leu pentru rezilierea contractului. În locul său, la Dunărea revine Ionel Ganea (43 de ani), de această dată ca director tehnic.

Din acest moment, Mihalcea e așteptat în orice moment la Arad pentru a încheia negocierile cu „Bătrâna Doamnă”. Arădenii sunt foarte interesați și de mijlocașul ofensiv al Călărașiului, Bodo Kanda, însă rămâne de văzut dacă acesta poate fi „smuls” de la fosta adversară a primului baraj de promovare, din vara anului trecut. De altfel, tânărul tehnician le-a făcut destule zile fripte „roș-albilor”, învingându-i la Călărași atât stagiunea  2015-2016 (3-1 în turul barajului), dar și stagiunea trecută, cu 1-0.

Contactat de liga2.ro, fostul internațional nu confirmă, dar nici nu neagă contactele cu UTA. „De comun acord cu clubul, am ajuns la concluzia asta de reziliere. Nu este exclus să merg în altă parte, însă momentan sunt liber de contract şi poate voi avea câteva zile libere, nu ştiu. Nu pot confirma nimic. Au fost nişte zile tensionate şi aş prefera mai întâi să mi le pun în ordine. Ce va fi, vom vedea. Eu am ajuns la această concluzie de reziliere. Nu aş vrea să intru în detalii în privinţa motivelor care au dus la reziliere. Aşa am considerat eu, nu mai era locul meu acolo. E o decizie luată de mine în urma unui fapt în care simţeam că nu mai sunt foarte dorit la Călăraşi. A fost o perioadă destul de încărcată. Nu vreau să îmi aduc aminte decât de lucrurile plăcute. Am trăit momente extraordinare, mult mai multe decât cele, pentru că trebuie să recunoaştem, au fost şi momente mai neplăcute. Am fost aproape de o performanţă, şi eu ca antrenor şi Dunărea Călăraşi ca şi echipă, şi anume promovarea. Am colaborat cu oameni minunaţi şi o să-i sun personal, pentru că mi se pare mult mai fair-play, să le mulţumesc personal decât prin intermediul presei. Asta este viaţă noastră, de antrenor, nu suntem factori decizionali”, a spus Adrian Mihalcea, după despărţirea de Dunărea Călăraşi.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Tot timpul Mihalcea a avut cuvinte bune la adresa noastra. Chiar si dupa barajul de anul trecut n-am vazut in discursul sau nici o intepatura la adresa noastra nici o aluzie. Un om cumpatat si probabil bine venit la clubul nostru. Daca e sa fie asa ii doresc succes si sper sa faca o echipa care sa paseze frumos sa ne aparam bine si sa atacam cu mingea jos.

    0
    0
    1. si niciodata nu ne-a vorbit de rau cu torti acei eroi de la tribuna 2 daca vine este un antrenor excelent.

      0
      0
      1. Este un antrenor perfect pentru UTA !!! Cunoaste foarte bine jucatorii adversarelor si asta conteaza enorm sa stii de unde vine ” pericolul”. A demonstrat la Dunarea Calarasi ca poate invinge orice echipa din serie. Este tipul de antrenor curajos, caruia ii place jocul deschis, cu tesatura de pase, joc in viteza, mizand pe cartea atacului. Un sincer bravo conducerii !!!

        0
        0
        1. Da, da, un antrenor foarte bun pe care roly la batut dupa ce a avut 3-0!!!!! Un antrenor care a terminat locul 8 anul trecut!!! Cum se face ca noi punem ori localnici( ca le place la suporteri) ori secunzi pe care ii surclaseaza sepsi(rusinos)!!!! Treziti-va,fotbalul se face cu antrenori valorosi ca altfel iar plingem la final si zicem ca la driblat henrique pe manea si de aia am pierdut

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button