UTA Arad

UTA i l-a suflat Luceafărului pe Grigorie, revine și Curtuiuș? Și Silviu Pană ar putea ajunge la Arad!





Luni, conducerea grupării Luceafărul Oradea îi dădea ca și transferați pe fostul brașovean, Ștefan Grigorie și utistul Marius Curtuiuș. Niciunul nu a mai ajuns la antrenamentele lui Cornel Țălnar, iar Grigorie chiar a fost prezentat, aseară, ca proaspătă achiziție a UTA-ei. Astăzi, șefii orădenilor au confirmat faptul că nici Curtuiuș nu va mai ajunge la Luceafărul, astfel că sunt șanse mari ca atacantul care a înscris 27 de goluri  în două sezoane pentru „roș-albi” să-și reînnoiască înțelegerea ce expiră pe 30 iunie.

Va avea concurență pe măsură, fiindcă Dan Roman a semnat deja cu „Bătrâna Doamnă”, iar, din informațiile noastre, la negocieri mai e așteptat un alt fotbalist cu profil ofensiv, de viteză. Variantă fixă în atac este, deocamdată, Adrian Petre, însă pentru oferta corectă de la cele 4-5 grupări ce-i dau târcoale golgheterului de 19 ani al UTA-ei, acesta ar putea pleca în această vară.

Fosta echipă a lui Mihalcea, Dunărea Călărași, bifase patru achiziţii şi ar putea rămâne fără una dintre. Silviu Pană (25 de ani, ex Olimpia Satu Mare) semnase cu „galben-albaștri”, însă acum şi-a exprimat dorinţa să fie lăsat să plece după antrenor. „Silviu este o pierdere mare pentru noi dacă pleacă. Un jucător foarte talentat. Eu voi avea o discuţie cu el. Îmi doresc foarte mult să rămână alături de noi”, a mai spus Bogdan Leu, președintele călărășenilor, pentru liga2.ro.

Un comentariu

  1. Ar fi minunat sa se inteleaga cei din conducere cu Marius, mai ales daca emitem pretentii de promovare. In cazul in care va citi cei din conducere acest mesaj, atunci i-as sfatui sa incerce sa-l transfere de la Dunarea Calarasi pe Kanda. Mie unul, mi s-a parut un jucator tehnic si ar fi ideal pentru mijlocul nostru, langa Stratila.

    0
    0
  2. Bun CURTUIUS , deaia nici nu sa grabit sa semneze cu Luceafarul pt. ca este un utist pana in maduva oaselor, ar face pereche foarte buna cu Dan Roman. Sa mai vina si KANDA si v-om fi cei mai puternici !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button