UTA Arad

Adili își aduce foștii colegi la UTA: Fundașul Asani și mijlocașul Ajrullahu sunt noile achiziții ale arădenilor





Conducerea „Bătrânei Doamne” a perfectat, în această dimineață, încă două transferuri. Fotbaliștii Bujamin Asani și Izet Ajrullahu au semnat cu gruparea arădean, ducând la 6 numărul achizițiilor estivale ale „roș-albilor”

Asani (foto, al doilea din stânga) e născut pe 10 august 1988 și acoperă postul de fundaș stânga. A mai jucat la FK Skhupi, Rabotnicki Skopje (Macedonia), Kapaz Ganja (Azerbaidjan), iar ultimii doi ani a fost din nou la Skhupi.

Ajrullahu (foto, mijloc), născut pe 8 mai 1998, a apărat culorile echipelor Rabotnicki Skopje, Ujpest Budapesta U19 și FC Skhupi. E tipul de mijlocaș ofensiv, un „decar” și – probabil – va fi concurent direct pentru Grigorie.

Ambii au fost puși la curent cu ce înseamnă UTA și de conaționalul lor Mevlan Adili, „roș-alb” de la începutul acestui an. „E un pas mare în cariera mea, îmi doresc să fac lucruri bune și să ajut echipa să promoveze în Liga I”, a spus Asani. „Sunt fericit că am ajuns aici, voi da tot ce am mai bun și cred că dacă muncim din greu vom ajunge în prima ligă”, a spus și Ajrullahu.

Odată cu venirea celor doi fotbaliști, numărul fotbaliștilor extracomunitari din lot au crescut la trei, în condițiile în care în Liga 2-a nu poți fi trecuți decât doi pe foaia de joc oficială.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button