Volei

Arădeanul Balazs Csiszar e campion al României la volei pe plajă





România se coace, dar competițiile sportive merg înainte. Voleibaliștii specializați în jocul pe nisip au profitat, însă, de briza Mării la „naționalele” de la Mamaia, unde am avut și prezențe arădene pe podiumul de premiere. De exemplu, pe cea mai înaltă treaptă a urcat Balazs Csiszar (UVVG ProVolei Arad), care a făcut pereche cu constănțeanul Eduard Pop în întrecerea rezervată cadeților. Cei doi au avut u parcurs perfect, nepierzând niciun set în drumul spre aur. Componenți ai naționalei României, Csiszar și Popa vor participa, peste câteva zile, la Cupa Continentală de la Mersin (Turcia).

La Mamaia, UVVG ProVolei a mai ocupat locurile 7, 8 și 9, prin cuplurile Alex Ciubotariu/Patrik Creța, Alex Uzan/Denis Zâză, respectiv Raul Tanasz/Sebastian Sîrboiu. Toți sportivii sunt pregătiți de Marius Mascovits, care a scris istorie în voleiul pe plajă românesc.

Gruparea prezidată de Radu Sabău trăiește noi emoții în această săptămână, pentru cele cinci echipe de băieți și una de fete la „naționalele” de juniori.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button