UTA Arad

Mihalcea: „Dacă nu se mai schimbă nimic, începem cu un derby! Chindia – una dintre pretendentele la promovare”





De câteva minute, echipa fanion a Aradului și-a aflat adversarul din prima etapă a noii ediții de Liga II-a la fotbal. Pe 5 august, utiștii se vor deplasa la Târgoviște, acolo unde îi așteaptă, poate, cea mai omogenă formație din eșalonul secund, decisă să se bată din nou pentru promovarea în elită. Chiar Adrian Mihalcea e conștient de dificultatea „ciocnirii” cu trupa lui Nicu Croitoru. „Fără doar și poate, avem parte de un start de campionat greu. Chindia este o formație extrem de omogenă, care nu a pierdut niciun jucător important în această vară și a făcut două-trei transferuri interesante. Este una dintre contracandidatele noastre la promovare, și-au anunțat de fapt intențiile de a se bate pentru primele locuri, deci începem cu un derby. De azi, ne gândim doar cum să ne pregătim mai bine de acest debut, ne-ar deranja faptul ca, de exemplu, cu trei-patru zile înainte de acest meci să fim anunțați că se schimbă țintarul, fiindcă o echipă sau alta va face pasul înapoi”, ne-a declarat antrenorul principal al „roș-albilor”.

La o primă vedere, „Bătrâna Doamnă” are parte de o lună august (când întâlnește între altele Chindia, Mioveni și Hermannstadt) și noiembrie (cu adversari ca Luceafărul, Ripensia, ASA Târgu Mureș și SCM Pitești) de foc, respectiv un start și un final de tur cu partide importante. „E o simplă tragere de sorți, până la urmă trebuie să jucăm cu toate echipele. Și, oricum, nu există meciuri grele sau ușoare, toate trebuie tratate la fel de serios pentru a nu avea surprize neplăcute”, a adăugat Mihalcea.

În altă ordine de idei, tehnicianul utist susține că nu sunt noutăți în ceea ce privește mijlocașul central cerut ca și ultimă achiziție estivală, dar nici nu a negat contactele cu Alin Cârstocea. În schimb, a anunțat revenirea la antrenamente a lui Mevlan Adili, puternicul fundaș acuzând dureri la mușchii inghinali la revenirea din Austria.

Mâine, UTA va juca la Șiria (dacă ploaia se oprește conform previziunilor meteo), contra celor de la Șoimii Lipova. Amicalul începe la ora 18,30.









4 comentarii

  1. Uhhh meci foarte greu , nu ca chindia sint mai tehnici ci pt. ca uta nu e omogenă un rezultat de egalitate cred ca e foarte bun, oricum meci de 1-X-(2) cu putin noroc !

    0
    0
  2. NIK !!! Dupa tine asa, cu cine crezi ca tin, cu UTA. s-au cu CHINDIA , da-ti tu cu parerea intai si dupa aia iti voi spune !!! A doua problema, este ca nici nu este sigur ca acesta va fi tintarul, pt. ca, pe 1 August, este o sedinta a FRF. in care va decide daca Foresta indeplineste toate conditiile de participare in liga2a , conditie care nu o indeplineste sigur si o sa traga dupa ea si pe Metalul Resita si deci o sa ramana mai mult ca sigur 18 echipe pt. ca FRF. vrea un nr. par de echipe si atunci, se va face un alt tintar in regim de urgenta si mai mult ca sigur UTA. va juca cu o alta echipa !!!

    0
    0
  3. Dascale !!! Intradevar, daca ar fi asa sa joace prima etapa la Targoviste cu Chindia dar sa sti ca , nu este nimic sigur pana pe 1 august cand va decide FRF. situatia Forestei si a Resitei, UTA. are sa sti un meci foarte greu pt. ca Chindia are un lot omogen si cu inca cateva plombe de la juniorii lui Dinamo cred ca, mai buna ca anul trecut dar, UTA. sta si ea bine prin jucatorii de valoare care au venit si diferenta o face doar omogenitatea si totusi cred ca , UTA. nu va pierde la Targoviste ,deci eu dau un x 2 !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Mai Nelule,nu stiu ce sa spun despre tine,dar anumite lucruri pe care le scrii,ar trebui luate in considerare!
      Scrie-ne te rog, cum de la Targoviste,esti suporter atat de impatimit,UTA?
      Ar merita sa stim.Nu jignesti,nu spui lucruri urate…Ba dimpotriva!Mai suporter decat unii aradeni.Mai catolic decat Papa de la Roma!
      Na!De multe ori esti in necunostinta de cauza,dar se scuza.
      De suporteri ca si tine este nevoie!La bine si la rau!70% dintre cei care se pretind sustinatori,la primul semi-esec,injura de mama focului!
      Esti interesant!Iti platesc eu o tastatura noua,pt ca literele majuscule U T A,probabil au iesit fum din ele!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button